„Žalgiris“ jėgas atgauna pajūryje (FOTO) 0

Dovilė Kamarauskienė, „Kauno diena“. Vytauto Liaudanskio („Klaipėda“) nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nuo ketvirtadienio pluša Palangoje. Čia vyksta bendrojo fizinio pasirengimo treniruotės, kurios turėtų padėti žalgiriečiams atgauti jėgas prieš lemiamas sezono kovas.

Akimirkos iš žalgiriečių stovyklos pajūryje – Zalgiris.lt foto galerijoje.

„Žalgirio“ krepšininkai kaip visada apsistojo Arvydui Saboniui priklausančiame „Pušų paunksnės“ viešbutyje. Šioje stovykloje svarbiausia misija teko fizinio rengimo treneriui Sigitui Kavaliauskui, kuris turi padėti žaidėjams atgauti prarastas jėgas prieš svarbiausias kovas Lietuvos ir Baltijos krepšinio lygose.

„Reikia pakelti žaidėjų galingumą, padidinti greitį, pagyvinti aštrumą. Todėl nuo ketvirtadienio dirbame tik lauke, o antradienį komanda jau pradės treniruotis ir su krepšinio kamuoliu“, – sakė S.Kavaliauskas.

Palangoje fizinės pratybos nėra tokios sunkios, kaip būna prieš sezoną, todėl, S.Kavaliausko teigimu, pradėję žaisti po šios stovyklos krepšininkai neturėtų pakliūti į duobę.

Sekmadienis žalgiriečiams buvo laisvesnė diena – tik krosas pajūriu. Pirmosiomis dienomis oras jų pernelyg nelepino, o vakar Palangoje jau švietė saulė ir buvo tikras pavasaris.

Komentarai