„Žalgirio radijo“ studijoje apsilankys Žygimantas Janavičius 0

Šiandien „Žalgirio radijo“ laidoje nuo 17 val. svečiuosis sezoną Kauno „Žalgiryje“ pradėjęs ir vėliau iki jo pabaigos Kauno „Aisčių“ komandai paskolintas Žygimantas Janavičius. Jaunasis krepšininkas atsakinės ne tik į laidos vedėjo, bet ir į klausytojų šios temos komentarų skiltyje pateikiamus klausimus.

21 metų gynėjas sezono viduryje puikiai įsiliejo į Kauno „Aisčių“ gretas ir greitai tapo komandos lyderiu. Pirmadienį Ž. Janavičiaus vedina VDU universiteto komanda iškovojo Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) čempionės titulą, finale 108:88 įveikusi MRU studentus, o pats Žygimantas sulaukė individualaus įvertinimo buvo pripažintas naudingiausiu LSKL finalo žaidėju.

Šio vakaro „Žalgirio radijo“ laidoje krepšininkas pats išsamiai papasakos apie LSKL finalo rungtynes ir atsakys į daugelį Jus dominančių klausimų, kuriuos žaidėjui galite pateikti jau dabar.

Tad šiandien, 17.00-18.00 val., nepamirškite įsijungti „Žalgirio radijo“ (102,9 FM Kaune, „FM99“ Alytuje arba www.tau.lt) ir kartu pabendrauti su Ž. Janavičiumi.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai