LKL pusfinalis sporto halėje – jau šiandien! 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau šiandien pradės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio seriją. Žalgiriečiai 18.45 val. Kauno sporto halėje susitiks su „Šiaulių“ krepšininkais ir sieks žengti pirmąjį iš žingsnių didžiojo finalo link.

LKL reguliarųjį sezoną kauniečiai baigė antroje, o „Šiauliai“ – trečioje vietoje. Ketvirtfinalio barjerą abi ekipos taip pat įveikė užtikrintai. „Žalgiris“ nepaliko vilčių Prienų „Rūdupiui“ (2:0). Lengvai su savo varžovais susitvarkė ir Saulės miesto atstovai, kurie palaužė Panevėžio „Techasą“ (2:0).

Šiauliečiai ketvirtfinalyje demonstravo pavydėtiną taiklumą. Pirmose rungtynėse į „Techaso“ krepšį „Šiauliai“ įmetė 113 (113:89), o antrose – 107 (107:70) taškus.

Nepaisant to, daugkartiniai Lietuvos čempionai nesibaimina varžovų ir žada tai įrodyti jau pirmame susitikime Kauno sporto halėje.

Pilno bilieto kaina – 12 litų. Moksleiviams, studentams ir pensininkams, pateikus atitinkamą dokumentą, bilietas kainuos 5 litus. Su LKL ketvirtfinalio rungtynių bilietu įėjimas taip pat bus pigesnis – 7 litai. Tradiciškai, didelės nuolaidos taikomos ir „Žalgirio“ Klubo nariams (40 proc.) bei moksleivių, pensininkų ar studentų grupėms (mažiausiai 20 žmonių) – 3 litai.

Primename, kad į šias rungtynes galioja 2009/2010 m. sezono „Žalgirio“ abonementai

Bilietus į LKL ketvirtfinalio mačą galite įsigyti Kauno sporto halės ir visose bilietai.lt kasose.

Komentarai