Nepamirškite – „Žalgirio“ gatvės krepšinio turnyras jau ne už kalnų! 0

Praėjusiais metais milžiniško susidomėjimo sulaukęs Kauno „Žalgirio“ organizuotas gatvės krepšinio turnyras „3 prieš 3“ jau visai ne už kalnų. Pajusk tikrą gatvės krepšinio skonį ir, jei dar nespėjai užsiregistruoti, skubėk tai padaryti per artimiausias tris dienas, nes registracija į turnyrą baigsis balandžio 23 d.

Gegužės 1 d. vyksiančiame krepšinio mėgėjų turnyre „3 prieš 3“, kuris vyks Kauno „Akropolio“ aikštelėje prie Karmelitų bažnyčios, gali dalyvauti kiekvienas – tiek mažas, tiek didelis. Komandos varžysis net šešiose skirtingose amžiaus grupėse. Atskirai kovos ir šeimos. Taip pat bus surengtos žurnalistų bei savivaldybių atstovų varžybos.

Turnyro atmosferą kaitins tikra gatvės krepšinio muzika, gyvai koncertuos Lietuvoje puikiai žinomi atlikėjai Linas Adomaitis ir grupė „ŽAS“, o renginį ves iš Šiaulių atvyksiantis šmaikštusis Saulėnas. Kaip ir pridera, „Žalgirio“ turnyras neapsieis ir be tikrų žalgiriečių vizito. Su „Žalgirio“ žaidėjais jėgas bus galima išmėginti įvairiuose konkursuose.

Kaip malonų „Žalgirio“ turnyro prisiminimą, kiekvienas dalyvis gaus net dvejus marškinėlius, visiškai nepriklausomai nuo iškovotos vietos. Prizininkai, žinoma, turės pagrindo džiūgauti dar labiau, nes puikius prizus jiems jau paruošė „Žalgirio“ turnyro rėmėjai ir partneriai.

Šį kartą prizų krepšelis yra itin gausus. Jame galima rasti „SanDisk“ firmos įsteigtus puikius Mp3-Mp4 grotuvus, „Knauf” sportinius krepšius, kuponus, suteikiančius galimybę papietauti „McDonald‘s“ restoranuose, „Adidas“ prizus bei daugelį kitokių čempioniškai nuteikiančių dalykų. Vyresnės grupės nugalėtojai po turnyro galės mėgautis „Kalnapilio“ alumi, kurio kiekvienas laimėtojas gaus net visą dėžę.

Gausiausios grupės nugalėtojai turės progą Kauno sporto halėje stebėti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lemiamas kovas su mini-abonementais, o kai kam pasiseks „Žalgirio“ namų rungtynes gyvai žiūrėti visą ateinantį sezoną! Žinoma, gausybė prizų su žalgiriečių parašais taip pat laukia Jūsų!

Gegužę pradėkite kartu su Kauno „Žalgiriu“! Registruotis turnyre galite iki balandžio 23 dienos. Iki susitikimo gegužės 1-ąją prie Kauno „Akropolio“!

Komentarai