„Žalgirio radijo“ studijoje – Paulius Motiejūnas 0

Šį vakarą „Žalgirio radijo“ laidoje apsilankys dar vienas puikiai krepšinio aistruoliams pažįstamas žmogus. Tai – Kauno „Žalgirio“ komandos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. Kaip jau tapo įprasta, svečiui klausimus visos laidos metu galės pateikti ne tik „Žalgirio radijo“ vedėjas Karolis Tiškevičius, bet ir visi laidos klausytojai, rašantys juos šios temos komentarų skiltyje.

Prieš kelias savaites P.Motiejūnas kartu su Kauno „Žalgirio“ jaunimo komanda lankėsi prestižiniame Vilagarsijos (Ispanija) jaunimo turnyre. Tąkart mūsų šalies jaunieji krepšininkai iškovojo antrąją vietą, finale po atkaklios kovos nusileidę Belgrado „FMP“ ekipai. Šį vakarą P.Motiejūnas dar kartelį  prisimins Vilagarsijos turnyrą ir jo užkulisius.

„Žalgirio radijo“ svečias taip pat įvertins ir pagrindinės „Žalgirio“ komandos išvyką į Palangą, jos naudą krepšininkams. Komandos generalinis direktorius taip pat pasidalins mintimis apie jau nuveiktą „Žalgirio“ darbą šiame krepšinio sezone bei artėjančius Baltijos ir Lietuvos krepšinio lygos lemiamas kovas.

Šiandien 17.00-18.00 val. nepamirškite ir vėl įsijungti „Žalgirio radijo“ (102,9 FM Kaune, „FM99“ Alytuje arba www.tau.lt).ir kartu pakalbinti P.Motiejūną.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai