Kauno „Saulės“ gimnazija pasitiks žalgiriečius savo mokykloje 0

Specialiai moksleiviams skirta, visą sezoną trukusi akcija „Žalgiris – tavo mokykloje“ baigėsi dramatiška kauniečių – „Saulės“ gimnazijos – pergale. Šiemet akcija sulaukė ypatingo moksleivių dėmesio. Viso sezono metu įvairiose LKL ir BBL rungtynėse Kauno sporto halėje Kauno „Žalgirio“ atvyko palaikyti daugiau nei tūkstantis moksleivių iš 15 skirtingų Lietuvos mokyklų.

Įdomu tai, kad ši akcija patraukliausia pasirodė toli gražu ne tik kauniečiams. Įkvėpti praėjusių metų nugalėtojų Kazlų Rūdos Kazio Griniaus ir Kalvarijos gimnazijų moksleivių aktyvumu išsiskyrė Marijampolės apskrities mokyklos, kurių buvo dauguma. Rungtynių taip pat atvyko stebėti moksleiviai iš Prienų, Šakių, Rokiškio, Kaišiadorių.

Į kurią mokyklą atvyks žalgiriečiai nebuvo aišku iki pat paskutinių akcijos rungtynių, vykusių balandžio 20 dieną su Šiaulių „Šiauliais“. Kauno „Saulės“ gimnazija prieš šias rungtynes buvo atsilikusi nuo savo pagrindinių konkurentų – Liudvinavo Kazio Borutos vidurinės mokyklos vos 28 taškais. Abiejų mokyklų auklėtiniai degė noru savo mokykloje išvysti žalgiriečius ir paskutiniųjų rungtynių metu Kauno „Žalgirį“ atvyko palaikyti 120 moksleivių iš Liudvinavo ir net 153 moksleiviai iš Kauno „Saulės“ gimnazijos.

Po rungtynių jau buvo aišku, kad žalgiriečiai šiemet apsilankys Kauno „Saulės“ gimnazijoje, kuri savo konkurentus iš Liudvinavo aplenkė vos 5 taškais. Gimnazistė Justina Aniulytė, sezono metu aktyviai organizavusi bendramokslių grupes vykti į Kauno sporto halę, neslėpė begalinio džiaugsmo ir iš karto kartu su mokyklos pavaduotoja ėmė ruoštis šventei, kuomet Kauno „Žalgirio“ komanda atvyks į jų gimnaziją.

Komentarai