„Žalgirio radijas“ kviečia susipažinti su artėjančiu „Žalgirio 3×3 gatvės krepšinio turnyru“ 0

Jau šį šeštadienį, gegužės 1-ąją, įvyks ilgai laukta Kauno „Žalgirio“ komandos inicijuojama krepšinio mėgėjų šventė – „Žalgirio 3×3 gatvės krepšinio turnyras“. Šiandien „Žalgirio radijas“ klausytojus išsamiai supažindins su turnyro komandomis, rungtimis, pramogomis bei prizais.

Laidos studijoje taip pat svečiuosis praėjusių metų šio turnyro vyriausios grupės laimėtojas Mindaugas Galinis, kuris kartu su „ŠKAM“ ekipa mėgins apginti nugalėtojų vardus.

„Žalgirio 3×3 gatvės krepšinio turnyras“ vyks Kauno „Akropolio“ aikštelėje prie Karmelitų bažnyčios. Šiemet norą jame dalyvauti išreiškė gausus būrys krepšinio mylėtojų, kurie pateikė net 230 komandų paraiškų. Gerą renginio nuotaiką padės sukurti įvairios staigmenos, rungtys su žalgiriečiais, puikūs prizai, šmaikštūs vedėjai ir gatvės krepšinio muzikos ritmas!

„Žalgirio radijas“ tradicinėje trečiadienio laidos apklausoje siūlo išrinkti šmaikščiausią „Žalgirio 3×3 gatvės krepšinio turnyro“ komandos pavadinimą bei kviečia visus laidos klausytojus šios temos  komentarų skiltyje išreikšti savo nuomonę apie šeštadienį įvyksiantį turnyrą. Ar spėjote užregistruoti savo komandą? O galbūt ketinate tik stebėti komandų pasirodymus ir atskiruose turnyruose pasigrumti su žalgiriečiais?

Temos komentarų skiltyje taip pat galite palikti ir Jums labiausiai rūpimus klausimus, susijusius su šiuo turnyru. Į juos laidos metu atsakys „Žalgirio radijo“ vedėjas Karolis Tiškevičius.

Šiandien, 17.00-18.00 val., nepamirškite įsijungti „Žalgirio radijo“ (102,9 FM Kaune, „FM99“ Alytuje arba www.tau.lt) ir sužinoti visas smulkmenas apie „Žalgirio 3×3 gatvės krepšinio turnyrą“.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai