Mini-abonementai į LKL finalo seriją – jau prekyboje! 0

Kauno „Žalgirio“ komanda tradiciškai iškopė į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalą, kuriame susitiks su puikiai pažįstamu varžovu – Vilniaus „Lietuvos rytu“. Žalgiriečiai turi tik vieną tikslą – nukarūnuoti vilniečius ir susigrąžinti titulą. Mini-abonementai į lemiamas sezono kovas Kauno sporto halėje – jau prekyboje!

Gauti bilietus į lemiamas sezono kovas apsilankę „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje gali ir sezono abonementų savininkai.

Atkrintamųjų varžybų stadijoje nei vienas finalininkų kluptelėjimų nepatyrė. Tiek ketvirtfinalių, tiek ir pusfinalių barjerus komandos įveikė „sausais“ rezultatais 2:0. „Lietuvos rytas“ pakeliui į finalą eliminavo kitą sostinės klubą „Perlą“ bei lygos debiutantus Utenos „Juventus“.

„Žalgiris“ nuo savo kelio patraukė Prienų „Rūdupio“ ir „Šiaulių“ komandas. Finalo serijoje triumfuos ir LKL čempionais taps komanda, iškovojusi keturias pergales. Savo aikštelės pranašumą turės vilniečiai, kurie reguliarųjį sezoną užbaigė pirmoje vietoje. Tiesa, paskutinis šių ekipų tarpusavio susitikimas kur kas sėkmingiau susiklostė „Žalgiriui“, nes būtent kauniečiai triumfavo Baltijos krepšinio lygos (BBL) finale ir iškovojo jau antrąjį titulą šį sezoną.

Priklausomai nuo pasirinktos vietos Kauno sporto halėje mini-abonementas į dvejas LKL finalo rungtynes kainuos nuo 30 litų. Kauno „Žalgirio“ Klubo nariams, pateikus tai liudijantį pažymėjimą, vienam mini-abonementui taikoma 40 proc. nuolaida.

Keturiolikoje LKL ar BBL rungtynių apsilankę ir tai patvirtinančius kuponus surinkę sezono abonementų turėtojai į LKL finalo serijos rungtynes abonementą į tas pačias vietas turi nemokamai atnaujinti „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje balandžio 29 ir 30 d. arba gegužės 3 ir 4 dienomis. Sezono abonementų savininkams, nesurinkusiems reikiamo kuponų skaičiaus, mini-abonemento kaina – 15 litų.

Pirmosios finalo serijos rungtynės Kaune bus žaidžiamos jau gegužės 7 dieną. Antrasis susitikimas įvyks po šešių dienų – gegužės 13 dieną. Jei prireiks, Kaune rungtynės bus žaidžiamos ir gegužės 20 dieną.

Bilietų prekyba į atskiras rungtynes prasidės gegužės 3 d., pirmadienį, 14.00 val. Bilietų kainos nuo 20 litų. Klubo nariams taip pat taikoma 40 proc. nuolaida.

Komentarai