Kauno „Žalgirį“ vieningai palaikykime Vilniuje! 0

Savo sirgalių itin audringai palaikomi Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį Kauno sporto halėje užtikrintai įveikė Vilniaus „Lietuvos rytą“ (77:63) ir serijoje iki keturių pergalių atstatė pusiausvyrą 3:3. Pirmadienio rungtynės Vilniuje – paskutinės ir lemiamos. Tą dieną, kaip niekados, reikia stipraus užnugario žalgiriečiams – šeštojo žaidėjo – Jūsų!

Kauno „Žalgiris“ renka 500 gerbėjų, organizuotai vyksiančių į Vilniaus Siemens areną pirmadienį. Nemokamą kelionę dovanoja „Žalgiris“, Jums tereikia susimokėti už bilietą! Bilietai – nuo 26 litų.

Bilietus „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje skubėkite įsigyti šeštadienį ir sekmadienį nuo 11.00 iki 18.00 val. ir pirmadienį nuo 10.00 iki 12.00 val. Prekyba pasibaigs anksčiau, jei bus pasiektas 500 bilietų limitas.

Nemokami autobusai, skirti „Žalgirio“ gerbėjams įsigijusiems bilietus „Žalgirio“ kasoje, pirmadienį, gegužės 24 d., į Vilnių pajudės 16.30 val. iš Kauno Rotušės aikštės. Po rungtynių autobusai parveš į Kauną.

Akciją remia ŪBIG ir Kauno miesto savivaldybė, „Žalgirio“ gerbėjus nemokamai veža „Kauno autobusai“ ir „Kautra“.

Palaikykite mylimą komandą paskutinį kartą šį sezoną ir sušukite – „Visi kartu už Kauno „Žalgirį“!“

O vakare po rungtynių visi Kauno „Žalgirio“ gerbėjai bus laukiami laisvalaikio namuose „Nautilus“ (kokteilių bare „Black Pearl“), kur galės atsisveikinti su komanda iki kito sezono!

Komentarai