M.N‘Diaye atvyko į Lietuvą palaikyti buvusių komandos draugų 0

Prieš kelis sezonus Kauno „Žalgirio“ ekipos marškinėlius vilkėjęs vidurio puolėjas Mamadou N‘Diaye nepamiršo legendinio Kauno klubo. Buvęs žalgirietis atvyko į Lietuvą susitikti su čia likusiais draugais, o kartu ir palaikyti „Žalgirį“ auksinėje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijoje.

M.N’Diaye iš pradžių Lietuvoje planavo praleisti tik kelias dienas. Tačiau viskas susiklostė taip, jog buvusio žalgiriečio vizitas sutapo su penktomis LKL finalo serijos rungtynėmis. Išvydęs intriguojančią kovą aukštaūgis apsilankė ir šeštame finalo susitikime, o dabar nusprendė buvusią ekipą palaikyti ir svarbiausioje sezono dvikovoje pirmadienį Vilniuje.

„Laikas praleistas Kauno „Žalgiryje“ buvo puikus. Radau daug draugų, tad norėjai atvykti su jais susitikti. Taip sutapo, jog atvažiavau per karščiausias sezono kovas, kurių praleisti tiesiog negaliu“, – SPORT1 televizijai tikino krepšininkas.

Senegalietis „Žalgiryje“ rungtyniavo 2007/2008 metų sezone. Jo pabaigoje žaidėjas patyrė sunkią kelio traumą, todėl kitą sezoną nerungtyniavo, nors ir turėjo sutartį su viena Graikijos ekipa. Vėliau M.N‘Diaye rungtyniavo Kinijoje, o sezoną užbaigė Izraelio ekipoje Haifos „Maccabi“.

Buvęs žalgirietis profesionaliai žaisti krepšinį žada dar mažiausiai du metus.

Komentarai