Dešimt autobusų į Vilnių pajudės iš Kauno Rotušės aikštės 0

Į šiandienos lemiamą LKL finalų mūšį pakilo Kauno „Žalgirio“ gerbėjai, savaitgalį šlavę bilietus į „Siemens arenoje“ vyksiančias paskutiniąsias rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“. Komandą važiuojantys palaikyti sirgaliai šiandien Rotušės aikštėje rinksis 16 valandą ir 16.30 val. dešimt jiems skirtų, nemokamai vežančių autobusų pajudės į Vilnių.

„Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje platinti 500 bilietų buvo išpirkti per vieną dieną. Dalis „Žalgirio“ gerbėjų nusprendė važiuoti savu transportu, todėl į dešimtį važiuojančių į Vilnių autobusų tilps ir gerbėjai, pirkę bilietus ne „Žalgirio“, o kitose kasose (nors pirmenybė bus teikiama „Žalgirio“ kasoje pirkusiems bilietus).

Nemokamai „Žalgirio“ autobusais vykstančius komandos gerbėjus kviečiame rinktis 16 valandą prie Kauno Rotušės. Paskutinis autobusas pajudės 16.30 val.

Po rungtynių autobusai grįš atgal į Rotušės aikštę. Be to visi žaliai-balti bus laukiami užbaigti 2009/2010 metų sezoną kokteilių bare „Black Pearl“ (Savanorių pr. 124, buvusios „Los patrankos“), kur atvyks ir Kauno „Žalgirio“ komanda. Čia vakarėlio metu puikią nuotaiką ir atmosferą palaikys DJ Kauniz. Įėjimas nemokamas.

Komentarai