Žalgiriečiai pasveikino Liudvinavo moksleivius (VIDEO) 0

Paskutinio skambučio šventė Liudvinavo Kazio Borutos vidurinėje mokykloje buvo išskirtinė. Čia gegužės 28-ąją apsilankė Kauno „Žalgirio“ žaidėjai – Tadas Klimavičius, Povilas Butkevičius, Artūras Milaknis, Adas Juškevičius, Šarūnas Vasiliauskas – padarydami staigmeną mokyklos abiturientams.

Paskutiniojo skambučio šventėje žalgirietis Tadas Klimavičius pasveikino moksleivius, pasidžiaugė, kad „Žalgiris“ yra džiaugsmingai pasitinkamas Suvalkijoje, ir palinkėjo abiturientams sėkmingai išlaikyti egzaminus. Žaidėjas įteikė mokyklai simbolinę dovaną, pažymėsiančią „Žalgirio“ apsilankymą mokykloje – komandos nuotrauką su visų žaidėjų parašais. Povilas Butkevičius pasveikino aktyviausias „Žalgirio“ gerbėjas įteikdamas „Žalgirio“ šalikėlius. Žalgiriečiai taip pat liko ne tuščiomis – atminčiai gavo firminius mokyklos puodelius.

„Jūsų, Liudvinavo K.Borutos mokykla, ir Kauno Saulės gimnazija labiausiai šį sezoną darbais, o ne tik žodžiais mylėjo „Žalgirį“. Jūs lankėtės daugumoje varžybų Kauno sporto halėje, todėl dabar žalgiriečiai lankosi pas jus“, – sakė Seimo narys Mantas Varaška, padėjęs suorganizuoti „Žalgirio“ vizitą Liudvinave.

Kartu su abiturientais pasodinę medelį mokyklos kieme būrelis žalgiriečių bendravo su moksleiviais, fotografavosi ir dalino autografus.

Žalgiriečiai jau ne pirmą kartą lankosi Marijampolės apskrities mokyklose. Prieš metus komanda lankėsi Kazlų Rūdos ir Kalvarijos gimnazijose. Tokio pobūdžio išvykos populiarina krepšinį provincijoje ir skatina jaunimą sportuoti ir siekti aukščiausių tikslų gyvenime.

Komentarai