A.Sabonio krepšinio mokykloje praūžė 13-os laidos absolventų išleistuvės 0

Paskutinę pavasario dieną, gegužės 31 d., A.Sabonio krepšinio mokykla buvo pilna auklėtinių ir tėvelių. Sportines aprangas vaikinai iškeitė į solidžius kostiumus ypatingai progai – vyko 13-os laidos absolventų išleistuvės.

Svarbiausiame mokyklos renginyje 1992 m. gimusiems vaikinams buvo įteikti baigimo pažymėjimai, vainikuojantys vieną iš „saboniukų“ gyvenimo etapų, kai jie liejo prakaitą treniruotėse, dalyvavo varžybose, augo, subrendo, surado geriausius draugus. Išleistuvių metu atsisveikinimo žodį tarė mokyklos direktorius Raimundas Miladauskas, rėmėjai, tėveliai.

Pagal mokyklos tradiciją, kiekviena absolventų komanda, kuri paskutiniais metais laimi Lietuvos moksleivių lygos čempionatą jaunių grupėje, yra apdovanojama vardiniais Sabonio krepšinio mokyklos ženkleliais. Tradicija buvo išlaikyta ir šiemet – originaliais sidabriniais ženkleliais pasipuošė „A.Sabonio KM – Vaigoros“ komandos nariai. Vakaro metu buvo pagerbtos bei apdovanotos ir kitos A.Sabonio krepšinio mokyklos komandos, kurios savo amžiaus grupėse tapo čempionatų nugalėtojomis.

Nepamiršti buvo ir treneriai – jie buvo pasveikinti ir apdovanoti. Šventėje vyravo puiki nuotaika – susirinkusius absolventus, jų tėvelius ir  svečius linksmino grupė „Patruliai“, atlikusi žinomiausias savo dainas.

Komentarai