Klubo narių totalizatoriaus laimėtojų laukia apdovanojimai 0

Praėjusių metų pabaigoje startavęs Kauno „Žalgirio“ Klubas savo nariams pasiūlė ne tik galimybę susitapatinti su mylima komanda, gauti aktualiausią informaciją bei būti arčiau „Žalgirio“, bet ir dalyvauti sezono metu vykusiame totalizatoriuje.

Tiksliausiai Kauno „Žalgirio“ rezultatus spėliojo Klubo narys Remigijus. Būtent jis įveikė daugiau nei šimtą totalizatoriuje dalyvavusių kolegų ir bus apdovanotas „Žalgirio“ įsteigtais prizais.

Remigijus atliko 59 spėjimus ir net 47 kartus sėkmingai prognozavo rungtynes laimėjusią komandą. Keturis kartus Remigijus visiškai tiksliai nurodė rungtynių rezultatą ir pelnytai gali būti tituluojamas šio sezono „Žalgirio“ orakulu. Nuo jo nežymiai atsiliko Mindaugas ir Valdas, surinkę identišką taškų skaičių bei pasidalinę antrąją ir trečiąją vietas.

Totalizatoriaus laimėtojų laukia „Žalgirio“ komandos prizai. Nugalėtojui bus įteikta BBL čempionų nuotrauka su žalgiriečių parašais bei „Žalgirio“ marškinėliai su krepšininkų autografais. Antros ir trečios vietos laimėtojai taip pat neliks nuošalyje. Jų laukia įrėminta ekipos nuotrauka su žaidėjų parašais.

Klubo nariams užtarnauti prizai bus įteikti per visuotinį „Žalgirio“ Klubo narių susirinkimą, kuris vyks birželio 12 dieną (šeštadienį), 12.00 val. Kaune, „Kauno viešbutyje“. Susirinkimo metu nariai aptars praėjusį sezoną, padės braižyti ateinančio sezono kontūrus bei bendraus su komandos atstovais.

Primename, jog būti „Žalgirio“ Klubo nariu – ne vien garbė, bet ir privalumas. Klubo nariai laimi – gaudami net 40 proc. nuolaidą į „Žalgirio“ namų rungtynes bei iki 30 proc. nuolaidą sezono abonementams. Klubo nariams suteikiama ir daug kitų privilegijų.

Komentarai