Padėkite išrinkti Kauno „Žalgirio“ kito sezono šūkį! 0

Aktyviausi Kauno „Žalgirio“ gerbėjai greitai atsiliepė į kvietimą atnaujinti kito sezono komandos šūkį. Oficialiame „Žalgirio“ puslapyje Facebook socialiniame tinkle buvo pasiūlyti net 129 skirtingi šūkių variantai. Iš jų atrinkti šeši patraukliausieji – pateikiami Jūsų balsavimui.

Praėjusiame, 2009/2010 metų, sezone žaliai baltus lydėjo dviejų dalių šūkis: „Garbė kautis. Iš kartos į kartą“. Artėjančiam sezonui buvo siūloma keisti tik pirmąją šūkio dalį, paliekant prierašą – „Iš kartos į kartą“.

„Žalgirio“ gerbėjai siūlė įvairiausius variantus, tačiau galutiniam balsavimui buvo atrinkti šie:
a) Aistra laimėti. Iš kartos į kartą.
b) Kovingumo dvasia. Iš kartos į kartą.
c) Legenda. Iš kartos į kartą.
d) Vieningos širdys. Iš kartos į kartą.
e) Vienybė. Drąsa. Ryžtas. Iš kartos į kartą.
f) Žaliai baltos širdys. Iš kartos į kartą.

Už vieną iš šių šūkių gali balsuoti kiekvienas Žalgiris.lt svetainės lankytojas specialiai tam sukurtoje apklausoje, kuri truks iki pirmadienio (06.21) 9.00 valandos ryto. Lankytojų išrinktas variantas gaus vieną balsą šūkį tvirtinant Kauno „Žalgirio“ valdyboje.

Trijų geriausiai apklausoje įvertintų šūkių autoriai bus apdovanoti „Žalgirio“ suvenyrais, kuriuos įsteigė oficialus Kauno „Žalgirio“ suvenyrų gamintojas „Copy1“. Pirmosios vietos nugalėtojo lauks Kauno „Žalgirio“ komandos marškinėliai su žaidėjų parašais, taip pat būtinų „Žalgirio“ gerbėjo atributų komplektas: puodelis „Magic“, dėlionė, ekologiškas rašiklis, ženklelis, žiebtuvėlis, raktų pakabukas, magnetukas su trimis besikeičiančiais vaizdais. Antrosios ir trečiosios vietų laimėtojai taip pat sulauks „Žalgirio“ suvenyrų.

2009/2010 metų sezono šūkis akcentavo ilgametes „Žalgirio“ tradicijas, sujungė tai, kas buvo svarbu tiek Modesto Paulausko, Arvydo Sabonio laikų žalgiriečiams, tiek išliko svarbu ir dabartiniam „Žalgiriui“ – garbė kautis kiekviename mūšyje, kiekvienose rungtynėse bet kokiomis sąlygomis.

Taigi užduotis renkant naująją šūkio dalį yra atrasti tai, kuo „Žalgiris“ išsiskiria ir pasižymi visus 66-erius metus.

Komentarai