„Žalgirio mūšiai. Legendinio klubo metraštis“ (V laida – VIDEO) 0

Visi puikiai žinome, kaip Kauno „Žalgiris“ atrodo dabar. Tačiau tikrai ne visi prisimena, kaip žalgiriečiai tikslų siekė prieš daugiau nei dešimtmetį. SPORT1 televizijos laidų ciklas „Žalgirio mūšiai. Legendinio klubo metraštis“ tęsiasi.

Penktoje laidoje – aistruolių nuotaikos prieš debiutinį Eurolygos sezoną, ekspertų vertinimai bei prognozės, muzikiniai lietuvių sugebėjimai ir ne tik.

Po trečiu mėginimu pasiekto kelialapio į Eurolygą visą Lietuvą užtvindė šilta krepšinio euforijos banga. Gatvėje praeivių pasiteiravus apie „Žalgirį“, bene kiekvienas pašnekovas išsamiai ir argumentuotai galėdavo papasakoti apie komandos pasiekimus, pergalių ir nesėkmių priežastis.

Nors akimirka, kai „Žalgiris“ pirmą kartą lips ant krepšinio elito scena vadinamos Eurolygos artėjo itin sparčiai, aistruoliai Lietuvoje neabejojo savo komandos sėkme ir tryško optimizmu. Kaip parodė laikas – ne be reikalo. Itin taikliai ir šmaikščiai ateitį numatė vienas praeivis Kaune: „Manau, jog išloš (Eurolygą – Žalgiris.lt), kaip kad kunigaikščiai lošdavo anksčiau.“

Penktoje laidoje išvysite ir išgirsite ne vien paprastų krepšinio entuziastų prognozes, bet ir trenerio Jono Kazlausko linkėjimus komandos fanams po pergalingo Europos taurės švilpuko, ekspertų artėjančio Eurolygos sezono analizę, 1998 m. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) triumfo akimirkas bei plačiąją lietuvių fantaziją, kuri pasireiškė dainomis.

Visa tai ir dar daugiau – laidų cikle „Žalgirio mūšiai. Legendinio klubo“ metraštis per SPORT1 televiziją. Laidą stebėkite nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21.10 val. Laidoje naudojami reportažai iš laidų „Trečias kartas“ ir „Euroliga“ archyvo.

Komentarai