„Žalgirio mūšiai. Legendinio klubo metraštis“ (VI laida – VIDEO) 0

Visi puikiai žinome, kaip Kauno „Žalgiris“ atrodo dabar. Tačiau tikrai ne visi prisimena, kaip žalgiriečiai tikslų siekė prieš daugiau nei dešimtmetį. SPORT1 televizijos laidų ciklas „Žalgirio mūšiai. Legendinio klubo metraštis“ tęsiasi.

Šeštoje laidoje – pirmieji žalgiriečių žingsniai istoriniame 1998-1999 m. sezone bei išsamus pokalbis su vienu geriausių visų laikų „Žalgirio“ užsieniečiu Tyusu Edney.

Norėdami sėkmingai pasirodyti prestižiškiausiame Europos krepšinio turnyre Kauno „Žalgirio“ vadovai, naudodamiesi galimu Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lokautu, į ekipą pasikvietė NCAA čempioną, Sakramento „Kings“ bei Bostono „Celtics“ gretose sėkmingai žaidusį T.Edney.

Amerikietis pasirodė ne tik malonaus būdo, bet ir tikras lyderis aikštelėje. T.Edney – vienas tų legionierių, kuriuos dar dabar puikiai prisimena ir galėtų apibūdinti daugelis Lietuvos krepšinio mėgėjų.

Tačiau šeštoje laidoje – ne vien apie Tyusą. Turėsite puikią progą prisiminti garsųjį „Italų užkeikimą“, kuriam priešnuodis buvo rastas tik 1998-1999 m. sezone. Taip pat išvysite daug istorinių kadrų, tarp jų ir pirmuosius „Žalgirio“ žingsnius Eurolygoje.

Visa tai ir dar daugiau – laidų cikle „Žalgirio mūšiai. Legendinio klubo“ metraštis per SPORT1 televiziją. Laidą stebėkite nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21.10 val. Laidoje naudojami reportažai iš laidų „Trečias kartas“ ir „Euroliga“ archyvo.

Komentarai