S.Mizrahis vertina „Žalgirį“ už patirtį, „Partizan“ sieks patekti į „Top 16“ 0

„BasketNews.lt“ inf.

Tel Avivo „Maccabi“ ir Belgrado „Partizan“ praėjusį sezoną atkrintamosiose varžybose kovojo dėl kelialapio į Paryžiuje vykusį Eurolygos finalinį ketvertą. Ketvirtadienį ištraukti burtai ir vėl suvedė abiejų komandų kelius – šįkart į A grupę.

Be to abi ekipos bus vienos pagrindinių Kauno „Žalgirio“ priešininkių dėl kelialapio į „Top-16“ etapą.

Vertindami A grupės komandas žydai ir serbai pagarbiai atsiliepė apie varžovus, tame tarpe ir apie klubą iš Kauno.

Shimonas Mizrahis („Maccabi“ prezidentas): „Tai labai įdomūs ir mūsų komandai patrauklūs burtai. Mes gavome dar vieną šansą žaisti su „Partizan“ krepšininkais, su kuriais praėjusį sezoną kovėmės dėl vietos finaliniame ketverte. Vitorijos „Caja Laboral“ pernai mus du kartus įveikė, dabar atėjo laikas laimėti mums. Lenkijos čempionas „Asseco Prokom“ yra augantis klubas, o „Žalgiris“ šiai grupei duos patirties toną. Grupė nėra lengva, bet kaip sakiau, labai įdomi“.

Vladimiras Jovanovičius („Partizan“ vyr. treneris): „Žinojome, kad pateksime į grupę su dviem Eurolygos grandais. „Caja Laboral“ yra Ispanijos čempionė, o pergalė ACB pirmenybių finale pati kalba už save. Praėjusį sezoną „Maccabi“ buvo mūsų priešininkė dėl vietos finaliniame ketverte, tad esu įsitikinęs, kad jie suburs labai gerą komandą ir kitą sezoną. Lenkijos čempionė „Asseco Prokom“ turės tą patį biudžetą bei tas pačias ambicijas, o „Žalgiris“ pradėjo naują etapą. Įdomu sužinoti, kuri komanda pateks į mūsų grupę iš kvalifikacinio turnyro. Jame yra itin stiprios dvi komandos – Maksvos srities „Khimki“ ir Atėnų „Maroussi“. „Partizan“ ekipai nebus lengva, bet turėsime parodyti geriausią žaidimą visose rungtynėse. Kausimės dėl patekimo į „Top-16“ varžybas“.

Komentarai