Išrinktas atnaujintas Kauno „Žalgirio“ šūkis! 0

Po kelias savaites trukusių rinkimų Kauno „Žalgiris“ turi atnaujintą 2010/2011 m. sezono šūkį. „Žaliai baltos širdys. Iš kartos į kartą“ – lydės komandą kito sezono kovose. Šūkyje puikiai atsiskleidžia tai, kas vienija visus komandos žaidėjus ir sirgalius – dvi spalvos, tvirtai įaugusios į jų širdis. Šis šūkis akcentuoja ilgametes tradicijas, kurias išreiškia nekintančios spalvos, būdingos visiems 66-eriems „Žalgirio“ kovos metams.

Komandos šūkio rinkimuose „Žalgirio“ oficialaus puslapio gerbėjai Facebook tinkle pasiūlė daugiau nei 100 skirtingų variantų, vėliau virš 1000 oficialios interneto svetainės lankytojų išreiškė savo nuomonę dėl tinkamiausiojo.

Už šį šūkio variantą balsavo net 40,65 % lankytojų, antroje ir trečioje vietose palikdami šūkius „Legenda. Iš kartos į kartą“ (21,95 % balsų) ir „Vienybė. Drąsa. Ryžtas. Iš kartos į kartą“ (12,56 % balsų). Kauno „Žalgirio“ vadovybė pritarė išrinktam variantui ir patvirtino naują šūkį.

Kaip ir žadėta trijų geriausiai apklausoje įvertintų šūkių autoriai bus apdovanoti „Žalgirio“ suvenyrais kuriuos įsteigė oficialus Kauno „Žalgirio“ suvenyrų gamintojas „Copy1“.

Šūkį-nugalėtoją pasiūliusio Tito Pacausko lauks Kauno „Žalgirio“ komandos marškinėliai su žaidėjų parašais, taip pat būtinų „Žalgirio“ gerbėjo atributų komplektas: puodelis „Magic“, dėlionė, ekologiškas rašiklis, ženklelis, žiebtuvėlis, raktų pakabukas, magnetukas su trimis besikeičiančiais vaizdais.

Antrosios ir trečiosios vietų laimėtojai Algirdas Skobas ir Paulius Daneika taip pat sulauks „Žalgirio“ suvenyrų.

Komentarai