„Žalgirio“ prizai – už idėjas „Žalgirio radijui“! 0

„Žalgirio radijas“ – tai laida apie krepšinį ir „Žalgirį“, girdima dar nuo 2006-ųjų. Ši laida transliuojama geriausiu metu – nuo 17 iki 18 valandos darbo dienomis, Kaune radijuje „Tau“, taip pat planuojama, kad kitą sezoną prie klausytojų būrio prisijungs ir Alytaus, Šiaulių, Panevėžio gyventojai.

Jau dabar laidos metu pateikiama daug įdomios informacijos apie žaidėjus bei trenerius, jų asmeninį gyvenimą, pomėgius ir kt. Taip pat galima išgirsti krepšinio naujienas, žaidėjų, trenerių, krepšinio ekspertų komentarus, karščiausias žinutes iš „Žalgirio“ stovyklos, varžovų analizes ir rungtynių prognozes. Tiesioginiame eteryje bendraujama su klausytojais tiesioginiame eteryje. Visų jūsų laukia žaidimai, prizai ir siurprizai!

„Žalgirio radijo“ laidoje yra viešėję gausus būrys „Žalgirio“ krepšininkų ir trenerių, o telefonu interviu davę dauguma LKL komandų trenerių, Lietuvos krepšinio federacijos darbuotojų ir kitų svarbių krepšinio pasaulio atstovų.

Ruošdamiesi artėjančio sezono „Žalgirio radijo“ laidai, prašome visų jūsų pagalbos ir patarimų siekiant pagerinti laidos kokybę. Jau dabar žinoma, kad „Žalgirio radijas“ atsisveikina su vienu iš vedėju – Justinu Liaudinsku (kurį išlydėsime į studijas užsienyje), o Karolis Tiškevičius sėdės už „Žalgirio radijo“ vairo ir kitą sezoną.

Šios temos komentaruose kviečiame pareikšti savo nuomonę:

Kas patinka „Žalgirio radijo“ laidose? Ką ir kaip siūlytumėte patobulinti, pakeisti, papildyti? Kokiu bendru balu vertinate „Žalgirio radijo“ laidas dešimtbalėje sistemoje? Taip pat dalyvaukite ir tam sukurtoje apklausoje.

Išsamiausių ir įdomiausių atsakymų autorių laukia „Žalgirio“ suvenyrai!

Kad būtų lengviau vertinti kviečiame paklausyti vienos iš praėjusio sezono laidų. Visas laidas rasite svetainės skiltyje Galerija.

Komentarai