„Žalgirio“ aukcione – originalūs Manto Kalniečio marškinėliai! 0

Bene labiausiai sirgalių pamėgto žalgiriečio Manto Kalniečio originalūs marškinėliai su visos 2009/2010 m. sezono komandos narių parašais laukia Jūsų „Žalgirio“ internetiniame aukcione. Aukcionas vyks iki rugpjūčio 28 dienos. Pradinė kaina – 79 Lt.

Mantas „Žalgirio“ pagrindinėje komandoje žaidžia nuo 2006-ųjų metų. Dėl neslepiamo atsidavimo žaliai baltiems, nuoširdaus ir atviro bendravimo su komandos sirgaliais šis žaidėjas yra ypač mėgstamas.

Įspūdingi ir gynėjo pasiekimai – su Kauno „Žalgiriu“ jis tapo BBL čempionu (2008 ir 2010 m.), du kartus LKL čempionu (2007, 2008 m.), LKF taurės čempionu (2007, 2008 m.). M.Kalnietis taip pat yra daugkartinis oro karalius, Lietuvos studentų lygos ir tarptautinių studentų pirmenybių čempionas, Europos jaunimo vicečempionas.

195 cm ūgio krepšininkas dėvi XL dydį – būtent tokio dydžio yra ir šie marškinėliai. Ant marškinėlių puikuojasi visų 2009/2010 metų sezono žalgiriečių parašai: Manto Kalniečio, Dainiaus Šalengos, Marcuso Browno, Martyno Pociaus, Traviso Watsono, Tado Klimavičiaus, Mirzos Begičiaus, Merio Delašo, Aleksandro Čapino, Ado Juškevičiaus, Artūro Milaknio, Siim-Sander Vene, Šarūno Vasiliausko, Povilo Butkevičiaus ir Povilo Čukino.

Nepraleiskite progos įsigyti savo mėgiamo žaidėjo marškinėlių!

Komentarai