O.Samhanas jau pramoko „Žalgirio“ fanų skanduočių (VIDEO) 0

Šeštadienį į Lietuvą atvyko naujasis Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Omaras Samhanas. NCAA lygoje rungtyniavusiam krepšininkui Kaunas bus pirmoji stotelė jo profesionalo karjeroje. Vidurio puolėjas atskleidė, jog nekantrauja sulaukti sezono pradžios – galimybės rungtyniauti prieš geriausius pasaulio krepšininkus.

O.Samhanui pirmieji Lietuvos įspūdžiai buvo teigiami: „Kaunas man labai patiko – čia gražu. Atvažiuodamas nežinojau ko tikėtis, todėl kiek nervinausi, bet šalis – labai graži, o žmonės – puikūs“. Komandos naujoko netrikdo ir Lietuvą pastaruoju metu kankinantys karščiai – krepšininko teigimu toks oras įprastas ten, kur jis gyvena.

Nors ekipoje bus net šeši aukštaūgiai, vidurio puolėjas nesibaimina būsimos konkurencijos. „Tėvynėje mane vadina „žvėrimi“, – rodydamas į vidinėje lūpos dalyje ištatuiruotą žodį sakė O.Samhanas. – Rasiu būdų kaip kovoti dėl minučių aikštelėje. Kiek treneris manys, kad esu nusipelnęs žaisti – tiek ir rungtyniausiu“.

Paklaustas apie savo santykius su ekipų, kuriose rungtyniavo, sirgaliais, komandos naujokas teigė, jog mėgsta smagiai praleisti laiką. „Kartais po svarbios pergalės galiu nubėgti į sirgalių minią ir džiaugtis kartu su jais. Tačiau, kai žengiu ant parketo imuosi reikalų. Atlieku viską, ko reikia pergalei pasiekti. O kai ją pasiekiame – linksmybės prasideda“, – rimtumo neprarado O.Samhanas.

Išsamus interviu su Kauno „Žalgirio“ naujoku – Žalgiris.lt video reportaže:

Komentarai