Startuoja naujojo sezono Kauno „Žalgirio“ totalizatorius 0

Jau šį sekmadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išbėgs sužaisti pirmųjų draugiškų rungtynių naujajame sezone. Panevėžyje vyksiančiame susitikime žalgiriečių varžovais bus pasaulio krepšinio čempionatui besiruošiantys Irano nacionalinės rinktinės krepšininkai.

Ta proga į oficialią komandos interneto svetainę sugrįžta totalizatorius, kuriame rungtynių baigtį gali spėti visi, tapę Kauno „Žalgirio“ Klubo nariais.

Praėjusio sezono viduryje startavęs totalizatorius iš karto susilaukė Klubo narių dėmesio. Rungtynių baigtis aktyviai spėję ir tiksliausiais orakulais sezono pabaigoje paskelbti trys žaidimo dalyviai visuotinio „Žalgirio“ Klubo narių susitikimo metu buvo apdovanoti unikaliais prizais.

Šį sezoną totalizatoriuje atsirado naujovių. Galima spėti ne tik rungtynių baigtį, bet ir rezultatyviausiai mače rungtyniavusį žalgirietį. Taip pat Eurolygos rungtynių tikslūs spėjimai turės didesnę vertę. Be to, nuo šiol totalizatoriaus dalyviai galės matyti visų dalyvių buvusius spėjimus ir juos palyginti su savaisiais.

Šį sezoną geriausi orakulai prizų sulauks dažniau. Bus apdovanoti ir daugiausiai taškų per mėnesį surinkę spėjikai. Žinoma, sezono geriausiųjų laukia išskirtinės Kauno „Žalgirio“ dovanos.

Primename, jog būti „Žalgirio“ Klubo nariu – ne vien garbė, bet ir privalumas. Klubo nariai laimi – gaudami net 40 proc. nuolaidą į „Žalgirio“ namų rungtynes bei iki 30 proc. nuolaidą sezono abonementams (taip sutaupant net iki 270 litų), kuriuos jau netrukus galėsite įsigyti. Klubo nariams suteikiama ir daug kitų privilegijų.

Komentarai