Penktasis „Žalgirio radijo“ sezonas – jau rugsėjį! 0

Artėjant naujajam 2010-2011 m. krepšinio sezonui, griausmingam sugrįžimui į eterį ruošiasi ir Jums puikiai pažįstamas „Žalgirio radijas“. Jau rugsėjo 27d., pirmadienį, startuos penktasis šios kultinės laidos sezonas, kuriame ir vėl netruks naujų rubrikų, žaidimų, pokalbių su žalgiriečiais, krepšinio ekspertais ir pačiais klausytojais.

Kaip ir ankščiau laida bus transliuojama pačiu patogiausiu laiku – nuo 17 iki 18 valandos darbo dienomis, Kaune radijuje „Tau“ (102,9 FM; www.tau.lt). Planuojama, kad laida ir toliau bus girdima Alytaus bei Panevėžio radijo stočių klausytojams.

Kaip jau buvo skelbta, artimiausią sezoną, iširus vedėjų tandemui, prie „Žalgirio radijo“ pulto ir mikrofono liks Karolis Tiškevičius. Jam ir toliau talkins krepšinio „orų sinoptikė“ Mingailė, kuri nuo šiol dirbs kartu su dar vienu jaunuoju kolega Mariumi.

Sezono atradimu jau dabar pretenduoja tapti naujoji rubrika „Komentaras“. Šioje rubrikoje po svarbiausių ir atkakliausių Kauno „Žalgirio“ rungtynių publikuosime karštus, dar niekur negirdėtus trenerių, žaidėjų ir pačių krepšinio aistruolių komentarus, vos pasibaigus rungtynėms, tiesiai iš Kauno sporto halės.

„Žalgirio radijo“ laidoje atgims ir dar viena didelį pasisekimą praeityje turėjusi rubrika – „Žalieji draugai“. Bendradarbiaujant Kauno miesto ir rajono policijoms bei Kauno „Žalgirio“ klubui, šioje rubrikoje kartą per savaitę smulkūs kelių eismo taisyklių pažeidėjai, telefonu kalbėdami tiesioginiame laidos eteryje, turės galimybę ne tik išvengti piniginės baudos, bet ir laimėti simbolinių „Žalgirio“ dovanėlių.

Maža to, kiekvieną dieną laidoje Jūsų lauks naujausios žinios iš Kauno „Žalgirio“ treniruočių, „karštos“ naujienos iš komandos stovyklos ir dar niekur negirdėti žalgiriečių komentarai. Nemažiau Jūsų dėmesio tikisi sulaukti ir naujos bei Jums jau puikiai pažįstamos rubrikos: „Žaliasis dienoraštis“, „Stora piniginė“, „Žalgiris.lt“, „7 krepšinio dienos“, „Pokštelis“, „Eurolygadienis“. Įdomu tai, kad nuo šiol įvairių rungtynių baigtis prognozuos ir patys žalgiriečiai.

Neseniai oficiali „Žalgirio“ interneto svetainė visus krepšinio aistruolius kvietė prisidėti prie „Žalgirio radijo“ laidos tobulinimo, siūlant originalias idėjas. Sulaukėme nemažai Jūsų pasiūlymų, kurių dalis jau dabar yra įtraukti į naujojo sezono laidos turinį. Už išsamiausius komentarus ir svarų indėlį tobulinant laidos žaidimų ir viktorinų kokybę „Žalgirio“ puodeliu „Magic“ apdovanojame Luką Navicką. Pasinaudoję šio ir kitų krepšinio mėgėjų patarimais kitą sezoną visiems klausytojams pasiūlysime ne tik įprastas rėmėjų viktorinas, bet ir naujuosius „Žalgirio radijo“ žaidimus: „Auksinė frazė“ bei „Kas tai galėtų būti?“.

Visos „Žalgirio radijo“ naujienos, anonsai, diskusijos bei žaidimai ir toliau bus publikuojami oficialiame laidos puslapyje „Facebook“ socialiniame tinkle. Laidų įrašai Žalgiris.lt svetainėje naujajame sezone bus talpinami be reklamų, o patys įdomiausi „Žalgirio radijo“ interviu šioje svetainėje bus pateikiami atskirose naujienose.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai