Keičiasi varžovai: „Žalgiris“ susitiks su Lietuvos rinktine 0

Kauno „Žalgiris“ draugiškų rungtynių ciklą pradės pora dienų vėliau nei planuota. Su žalgiriečiais bei Lietuvos vyrų rinktine du kontrolinius mačus turėjusi sužaisti Irano ekipa į mūsų šalį neatvyks. Vietoj šio draugiško susitikimo žalgiriečiai rugpjūčio 24 d., antradienį, išmėgins jėgas su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine. Tai bus nacionalinės komandos palydėtuvių į pasaulio čempionatą rungtynės.

„Irano krepšinio federacija keletą kartų buvo oficialiai patvirtinusi, kad jų rinktinė atvyks į Lietuvą. Iškilusius sunkumus dėl vizų mes išsprendėme, padarėme viską, ką galėjome, kad jie atvyktų. Tačiau dabar iraniečiai jau nespėja įsigyti bilietų skrydžiui į Lietuvą“, – nusivylimo Irano krepšinio federacijos veiksmais neslėpė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Rinktinės gretose dėl vietos pagrindinėje sudėtyje kovoja net keturi žalgiriečiai – Mantas Kalnietis, Martynas Pocius, Paulius Jankūnas ir Tadas Klimavičius.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės Kauno sporto halėje prasidės antradienį, rugpjūčio 24-ąją, 19 val. 10 min. Po mačo nacionalinė komanda bus oficialiai išlydėta į Turkiją.

Komentarai