Kauno „Žalgirio“ Klubas kviečia prisijungti! 0

Artėjant naujajam krepšinio sezonui Kauno „Žalgirio“ Klubas kviečia prisijungti naujus narius ir palaikyti savo komandą būnant arčiau jos. Pasklidus žiniai, kad Klubo nariams bus taikoma net iki 30 proc. nuolaida perkant naujuosius abonementus, sulaukta didelio susidomėjimo. Jūsų prašymu į Klubą bus galima įstoti ir prieš pat perkant abonementą, atvykus prie „Žalgirio“ kasos Kauno sporto halėje.

Kodėl Jums verta tapti Klubo nariu?

1. Gausite 30 proc. nuolaidą (nuolaidą gauna visi įstoję iki rugsėjo 25 d., vėliau nuolaida – 25 proc.) sezono abonementams ir 40 proc. nuolaidą bilietams į visas „Žalgirio“ namų rungtynes. Taigi perkantys abonementą sutaupys nuo 100 iki 270 litų. Klubo nario mokestis (200 litų/metams) – grįžta. Taip pat nuolaidos kitų partnerių paslaugoms.

2. Gausite specialią „Žalgirio“ Klubo nario pakuotę, kurioje – Jus išskiriantys atributai: nario pažymėjimas, šalikas, ženklelis, diplomas ir lipdukas ant automobilio.

3. Galėsite aktyviai dalyvauti „Žalgirio“ veikloje diskutuojant, teikiant siūlymus, užduodant klausimus Klubo narių zonoje internete. Čia ne tik rasite bendraminčių, bet ir sužinosit, ką galvoja „Žalgirio“ atstovai, kuo gyvena žalgiriečiai, taip pat galėsite parsisiųsti aukštos kokybės nuotraukas, dalyvauti „Žalgirio“ totalizatoriuje ir reitinguoti žalgiriečius viso sezono metu.

4. Dalyvausite loterijoje ir galėsite laimėti rungtynių stebėjimą iš parketinės ložės ir vaišes VIP zonoje, apsilankymą „Žalgirio“ rūbinėje ar žalgiriečių treniruotėje.

5. Dalyvausite Klubo narių susitikimuose, kuriuose išgirsite komentarus tiesiai iš „Žalgirio“ vadovų, trenerių ir žaidėjų lūpų, priimsite strateginius sprendimus ir galėsite daryti įtaką pateikdami savo komentarus ir pastabas.

6. Ir, be abejo, prisijungę prie Klubo palaikysite savo mylimą komandą ne tik morališkai, bet ir finansiškai. Tapę Klubo nariais tapsite dar artimesni „Žalgiriui“.

Kad gautumėte nuolaidą naujajam 2010/2011 m. sezono „Žalgirio“ abonementui, Jūs galite atvykti:

į bet kurį Ūkio banko skyrių; į Kauno „Žalgirio“ ofisą (K.Donelaičio g. 60 (9 aukštas), Kaune, darbo dienomis 9-12.30 ir 13.30-18 val.); tiesiai prie „Žalgirio“ kasos Kauno sporto halėje abonementų pratęsimo arba prekybos metu. Su savimi turėkite asmens tapatybę liudijantį dokumentą, nuotrauką (kurioje aiškiai matyti veidas) ir narytės mokestį (asmenims nuo 14 metų – 200 litų/metams). Nuolaida abonementui bus taikoma „Žalgirio“ kasoje, pateikus originalią narystės sutartį (jei narystės pažymėjimas dar nebus išduotas).

Visus įstojimo į Klubą būdus ir galimybę išsimokėti lizingu rasite čia.

Beje, nuo šiol į Klubą gali įstoti ir įmonės! Daugiau informacijos tel. 8-37 452459 ir el. paštu info@zalgiris.lt

Komentarai