Startavo abonementų pratęsimas į Kauno „Žalgirio“ rungtynes (VIDEO) 0

Trečiadienį prasidėjo 2010/11 metų sezono abonementų pratęsimas į Kauno „Žalgirio“ rungtynes. Šią galimybę pastebėjo ir suskubo pasinaudoti ne maža dalis praėjusių metų abonementų turėtojų, kadangi šis sezonas – paskutinis ilgą ir šlovingą istoriją turinčioje Kauno sporto halėje.

Nuo rugpjūčio 25 iki 31 dienos vyks abonementų pratęsimas į tas pačias vietas. O nuo rugsėjo 1 dienos – bus galima įsigyti naujus abonementus arba atsinaujinti senuosius į kitas vietas.

Šiemet išskirtinės sąlygos įsigyti abonementus suteikiamos Kauno „Žalgirio“ Klubo nariams. Visi įstoję į jį iki rugsėjo 25 dienos gaus 30 proc. nuolaidą. Todėl perkantys abonementą galės sutaupyti nuo 100 iki 270 litų. Be to, taip pat suteikiama 40 proc. nuolaida vienetiniams bilietams į „Žalgirio“ rungtynes ir daugybė kitų privalumų.

Tai pastebėjo ir Klubo narys Vytautas: „Labai malonu, kad Klubo nariams šiemet suteikiamos tokios žymios nuolaidos. Kai kuriems mano draugams tai padėjo apsispręsti tapti Klubo nariais“.

Į naujoves sureagavo ir nauju Klubo nariu tapęs Edvinas: „Daug metų lankomės „Žalgirio“ rungtynėse ir šiemet sužinojome apie tokią akciją, kad galima daug pigiau nusipirkti bilietus. Tapome Klubo nariais. Norėjome ir pernai jais tapti, bet vis atidėliodavome, o šiemet susigundėme.“

Tuo tarpu nuo mažens Kauno sporto halėje besilankantis dvylikametis Justas nepraleido progos įsigyti abonementą į paskutinį ekipos sezoną halėje: „Kauno sporto halėje lankausi nuo trijų metų, tad dabar bus… devintas sezonas. Halė kiekvienam „Žalgirio“ komandos fanui, manau, yra tikrai širdy įstrigus. Bet gal ir naujojoje arenoje bus neblogai.“

„Kaip sakoma, halė – visagalė“, – reziumavo jaunasis „Žalgirio“ gerbėjas.

Komentarai