„Žalgirio“ gerbėjai lieka ištikimi Kauno sporto halei 0

Rugsėjo pirmoji – šventė ne tik moksleiviams, studentams ar jų tėveliams, bet ir Kauno „Žalgirio“ gerbėjams, kurie nuo šiandien gali įsigyti abonementus į 2010/2011 m. sezono žalgiriečių rungtynes. Net 75 proc. praėjusio sezono abonementų savininkų per savaitę vėl užsitikrino savo vietas Kauno sporto halėje, todėl likusieji krepšinio aistruoliai turėtų suskubti bei pasirūpinti, jog ir šiais metais „Žalgiris“ būtų palaikomas taip pat aistringai kaip ir iki šiol.

Naująjį sezoną Kauno „Žalgirio“ komanda paskutinį kartą pasitinka legendinėje Kauno sporto halėje. Jau rugsėjo pabaigoje žalgiriečiai pradės kovas LKL čempionate, o spalio 21 d. Eurolygos varžybų startas bus pažymėtas intriguojančia dvikova su Serbijos krepšinio flagmanu – Belgrado „Partizan“ klubu.

Šių metų abonementą sudaro ne tik įprastos Eurolygos ir LKL reguliarių sezonų rungtynės, bet ir VTB Vieningosios lygos mačai, žadantys itin intriguojančius susitikimus. Skirtingai nei iki šiol „Žalgiris“ Baltijos krepšinio lygos reguliariajame sezone nežais, tačiau abonementų turėtojai įsitrauks į BBL kovas iškart nuo atkrintamųjų varžybų, jie stebės ir LKL atkrintamųjų etapą.  Aktyviausi sirgaliai, apsilankę dešimtyje LKL bei BBL rungtynių, galės nemokamai prasitęsti abonementą į LKL finalo seriją.

Užsitikrindami savo vietą Kauno sporto halėje gerbėjai ne tik sutaupys iki 35 proc. bilietų kainos, bet ir galės dalyvauti loterijoje. Pagrindinis loterijos prizas – kelionė į Eurolygos išvykos rungtynes Belgrade kartu su „Žalgirio“ komanda.

Taip pat kiekvienas įsigyjantis abonementą sulauks staigmenos iš naujojo „Žalgirio“ aprangų tiekėjo AB „Audimas“ – 50 Lt vertės dovanų kupono, kuris galios visos „Audimo“ parduotuvėse iki šių metų lapkričio 30 d.

Atsižvelgiant į savo poreikius galima pasirinkti labiausiai tinkantį „Žalgirio“ abonementų tipą. Savo vietą Kauno sporto halėje suras ir „Verslo klasės“, ir „Kolegų komandos“ abonementus pasirinkę krepšinio mėgėjai, o ištroškę išskirtinių emocijų gali rinktis „Parketinės ložės“ teikiamus privalumus.

Dar daugiau išloš Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai, į Klubą įstoję iki rugsėjo 25 d. Pateikus Klubo narystę patvirtinantį dokumentą, jie įsigis abonementą net su 30 proc. nuolaida, leisiančia sutaupyti net iki 270 litų. Be to, Klubo nariams suteikiama ir daug kitų privilegijų. Į Klubą įstoti galima ir prie Kauno sporto halės, „Žalgirio“ kasos darbo laiku.

Abonementus nuo rugsėjo 1 d. 11.00 val. galima įsigyti ne tik „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje, bet ir dar dvejuose miestuose: Vilniuje – centrinėje Bilietai.lt kasoje (Gedimino pr. 9a) ir Šiauliuose – „Šiaulių“ arenoje (Jablonskio g. 16).

Visą informaciją apie abonementus rasite Kauno „Žalgirio“ interneto svetainės skiltyje „Bilietai“.

Komentarai