KONKURSAS: Kokiame žaidime halėje dalyvautumėte JŪS? 0

Per Kauno sporto halėje vykstančių rungtynių pertraukėles žiūrovams nuolat siūlėme įvairiausius žaidimus ir pramogas. Pagavę kamuoliukus žiūrovai mėtė į krepšį, užrištomis akimis ieškojo Žalgirinio, bandė per minutę apsivilkti kuo daugiau marškinėlių, o praėjusį sezoną net galėjo laimėti 15 000 litų, taikliai įmetę į krepšį nuo aikštės vidurio linijos.

Artėjant naujajam sezonui norime atsinaujinti ir pasiūlyti žiūrovams dar nematytų, įdomių ir azartiškų žaidimų. Pasiūlykite savo idėjas. Kokie žaidimai būtų įdomūs? Kokiuose dalyvautumėte Jūs ar Jūsų vaikai?

Savo idėjas pateikite „Žalgirio“ oficialiame puslapyje Facebook tinkle ir šios naujienos komentaruose, rašant Facebook komentavimo langelyje (tokiu būdu bus nesudėtinga su Jumis susisiekti). Teikdami siūlymus, nepamirškite, kad žaidimui skirtas laikas yra iki 1 minutės (didžiosios pertraukos metu – iki 5 minučių), žaidimas turi būti saugus žiūrovams ir jo dalyviams, o reikalingos papildomos priemonės neturi būti sudėtingos pagaminti.

Geriausių pritaikytų idėjų autoriai bus apdovanoti Kauno „Žalgirio“ ir rėmėjų dovanomis bei, žinoma, galės pirmieji sudalyvauti žaidime ant Kauno sporto halės parketo.

Komentarai