Už Lietuvą kovojantys žalgiriečiai – išsiilgę sezono Kauno sporto halėje (VIDEO) 0

Lietuvos rinktinė Turkijoje vykstančiame pasaulio krepšinio čempionate džiugina visus mūsų nacionalinės ekipos sirgalius. Dar nepatirtas pralaimėjimo kartėlis – šešios pergalės iš šešių – ir mūsų komanda – tarp aštuonių geriausiųjų pasaulyje.

Didelį indėlį į rinktinės pergales įneša ir keturi joje rungtyniaujantys žalgiriečiai – Mantas Kalnietis, Martynas Pocius, Paulius Jankūnas ir Tadas Klimavičius. Gindami mūsų šalies garbę jie nepamiršta ir „Žalgirio“ bei galvoja apie ateinantį sezoną.

„Nekantriai laukiame varžybų, nes tas jausmas, kai įžengi į halę ir fanai palaiko, yra nepakartojamas. Visos tos tradicijos – nori jas vėl ir vėl patirti“, – mintis apie artėjantį sezoną dėliojo M.Pocius.

Aistruolius labai vertino ir šiemet į komandą grįžtantis puolėjas P.Jankūnas: „Praėjusį sezoną man žaidžiant Maskvoje gerbėjai tik kartais paplodavo už gražų epizodą, o halėje, nesvarbu kiek būtų žmonių, jie audringai palaiko, reaguoja į kiekvieno teisėjo švilpuką – palaikymas tikrai yra intensyvesnis.“

„Prieš sezoną „Žalgiris“ tikrai sustiprėjo ir pergalių turėtų būti daugiau. Šiemet patartume anksčiau įsigyti abonementus – tuomet sirgaliai galės būti ramūs dėl patekimo į halę“, – tvirtino P.Jankūnas ir T.Klimavičius.

Šypsodamasis komandos draugui į akis tam pritarė ir M.Kalnietis: „Juk Paulius Jankūnas grįžta į „Žalgirį“! Komanda stipresnė, susidomėjimas turėtų augti, todėl kas dar neturi abonementų, patarčiau skubėti įsigyti.“

Šis „Žalgirio“ sezonas – paskutinysis Kauno sporto halėje, kurioje žalgiriečiai rungtyniavo nuo pat komandos įsikūrimo 1944-aisiais. Tai pastebėjo ir ekipos gerbėjai – į halės palydėjimo sezoną sezoniniai bilietai graibstomi kaip niekada staigiai.

Sirgaliai, tapę „Žalgirio“ Klubo nariais, šiemet abonementus gali įsigyti su 30 proc. nuolaida. Be to, jie pirmieji gauna aktualiausią informaciją apie komandą, turi galimybę užduoti rūpimus klausimus ekipos vadovybei ir žaidėjams bei teikti pasiūlymus. Nariams taip pat skiriama 40 proc. nuolaida vienetiniams bilietams bei suteikiama daugiau kitų privilegijų.

Abonementų prekyba baigiasi spalio 8 dieną, todėl nepraleiskite progos paklausyti žalgiriečių patarimo ir įsigyti sezoninius bilietus į paskutinįjį „Žalgirio“ sezoną halėje.

Komentarai