„Husqvarna“ ir Kauno „Žalgiris“ tęsia ištikimą draugystę 0

Kauno „Žalgiris“ pratęsė bendradarbiavimą su ilgamečiu komandos partneriu ir rėmėju – „Husqvarna“ kompanija. Rėmimo sutartis pratęsta dar vienam sezonui.

„Žalgiris“ labai vertina „Husqvarna“ indėlį. Firmos atributika jau daugelį metų puošia Kauno sporto halę, o jos logotipas tapo savotišku žalgiriečių fanų „namų“, E tribūnos, simboliu – „Husqvarna“ ženklas matomas daugumoje „Žalgirio“ aistruolių nuotraukų.

Kompanijos gaminių kokybę įvertino ir žalgiriečiai – ne vienas jų didžiausios pasaulyje sodo įrangos gamintojos techniką naudoja savo namuose.

„Džiaugiamės rėmėjais, kurie kiekvieną sezoną atnaujina paramą komandai. Per ilgus darbo metus supratome, jog svarbiausias pagalbininkas ne tas, kuris pažada daugiausiai pinigų, o tas kuris ištikimai vykdo savo įsipareigojimus bei išlieka lojalus ekipai. Dėkojame kompanijai už nuoširdų ir ilgalaikį komandos palaikymą bei tikimės tęsti bendradarbiavimą ir ateityje“, – sakė Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Galimybe remti klubą patenkintas liko ir „Husqvarna“ vadovas Baltijos šalims Ričardas Alekna: „Mums remti „Žalgirį“ – garbės reikalas. Žinome, jog tai mūsų vystomo verslo sėkmės rodiklis – „Žalgirį“ remia tik geriausieji. Nesirengiame sustoti ir dėsime kuo didesnes pastangas tęsti gražią „Žalgirio“ ir mūsų įmonės draugystę.“

„Husqvarna“ – pasaulinė lyderė aplinkos priežiūros technikos srityje. Jos istorijos pradžia siekia net 1689-uosius metus. Šiuo metu kompanija yra atstovaujama daugiau nei 100 šalių ir pasižymi labai plačiu gaminių asortimentu, kuriame yra viskas nuo profesionalams iki reikliems mėgėjams skirtų gaminių. „Husqvarna“ sporto srityje aktyviai dirba ne tik Lietuvoje – ji remia motosporto čempionatus bei gimtosios Švedijos ledo ritulio komandą.

Komentarai