„Kauno Akropolis“ toliau rems „Žalgirį“ 0

Prekybos ir pramogų sostinė „Kauno Akropolis“ pratęsė rėmimo sutartį su legendiniu Lietuvos krepšinio klubu „Žalgiris“. Bendradarbiavimą savo parašais patvirtino „Kauno Akropolio“ valdytojos įmonės „Re&Solution Property Management“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Sigitas Jautakis ir „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

„Praėjusiais metais pradėję bendradarbiavimą įsitikinome, kokią didelę reikšmę Kaunui ir visai Lietuvai turi „Žalgiris“. Per komandos pristatymą „Kauno Akropolyje“ mūsų žalgiriečiams padovanoti riešutai ir linkėjimai būti „kietu riešutėliu“ varžovams atnešė sėkmę – „Žalgiris“ nugalėjo Baltijos krepšinio lygoje, pateko į Eurolygos „Top-16“ etapą ir tapo VTB Vieningosios lygos prizininku.  2011 metai Lietuvos krepšinio istorijoje bus ypatingi – šalia „Kauno Akropolio“ atsidarys naujoji šiuolaikinė krepšinio arena ir vyks Europos krepšinio čempionatas. „Kauno Akropolis“ tęsia sėkmingą bendradarbiavimą su „Žalgiriu“ ir yra įsitikinęs, kad šį sezoną į Lietuvos krepšinio istoriją „Žalgiris“ tikrai įrašys naujus puslapius“, – sakė įmonės „Re&Solution Property Management”, valdančios Kauno Akropolį, generalinis direktorius Baltijos šalyse Sigitas Jautakis. Pasak jo, „Kauno Akropolis“ įgyvendina naują programą „Akropolis Kaunui“. Sprendimas remti Kauno „Žalgirį“ – viena iš programos dalių.

„Džiaugiamės, kad pastoviais rėmėjais jau galime vadinti vieną didžiausių Lietuvos nekilnojamo turto valdymo įmonių „Re&Solution Property Management“ ir vieną gražiausių Europos prekybos ir pramogų centrų „Kauno Akropolį“.  Tai skatina siekti naujų pergalių ir aukštumų. Turiu pripažinti, kad bendradarbiavimas su „Kauno Akropoliu“ praėjusiame sezone davė daug naudos tiek krepšinio klubui, tiek prekybos centrui. Bendros rinkodaros akcijos skatino susidomėjimą krepšiniu, leido geriau informuoti kauniečius ir miesto svečius apie krepšinio komandos gyvenimą. Atsidarius naujajai arenai, sąlyčio taškų bus dar daugiau. Turime minčių „Kauno Akropolyje“ atidaryti „Žalgirio“ šlovės muziejų ir įkurti pastovią „Žalgirio“ Klubo narių rezidenciją“, – teigė „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Naujasis vyriausiasis „Žalgirio“ treneris Aco Petrovičius pabrėžė, kad tokio įspūdingo prekybos ir pramogų centro dar nebuvo matęs. „Kauno Akropolio“ sprendimas tapti „Žalgirio“ rėmėju jo nenustebino. „Mane sužavėjo, kad prekybos centras tiek dėmesio skiria sportui – remia krepšinio klubą, išlaiko ledo areną, kur treniruojasi ledo ritulininkai ir dailiojo čiuožimo atstovai“, – teigė A.Petrovičius.

Praėjusį sezoną „Kauno Akropolio“ veidu tapęs „Žalgirio“ Ir Lietuvos rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis teigė, kad laisvalaikiu tiek jis, tiek komandos draugai dažnai užsuka atsipalaiduoti į Kauno centre įsikūrusią prekybos ir pramogų sostinę.

„Galiu tik pakartoti, kad „Kauno Akropolis“ – mėgstamiausia Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos poilsio vieta. Po sunkių treniruočių čia dažnai leidžiame savo laisvalaikį“, – sakė į „Kauno Akropolio“ lankytojus iš didžiulių plakatų visus metus žvelgęs žalgirietis.

Apie prekybos ir pramogų sostinę „Kauno Akropolis“

Prekybos ir pramogų sostinės „Kauno Akropolis“ bendras plotas sudaro 80 000 kv.m. (bendras statinio plotas su daugiaaukšte automobilių parkavimo aikštele – apie 140 000 kv.m.). „Kauno Akropolyje” veikia 263 operatoriai – parduotuvės, restoranai ir kavinės, laisvalaikio pramogų teikėjai ir biurai. Tarp nuomininkų yra žinomi prekių ženklai, kaip „Maxima“, „Zara“, „Apranga“, „New Yorker“, „Konplott”, „Valentino ledai”, „Sterntaler”, „Deichmann“, „Pizza Hut“, „KFC“, „S.Oliver“ ir t.t. Prekybos ir pramogų centre taip pat veikia ledo arena, „Apollo“ boulingas ir „Forum Cinemas“ kino centras. 2008 metais Kauno PPC „Akropolis“ operatorių bendra apyvarta pasiekė 743,8 mln. litų.

Apie „Kauno Akropolio” valdytoją – „Re&Solution Property Management“:

„Re&Solution Property Management“ valdomų objektų plotas sudaro 500 000 kv.m, dirbama su 1700 nuomininkų ir 90 eksploatacines paslaugas teikiančių įmonių. Pagrindiniai klientai Baltijos šalyse yra stambiausi užsienio investuotojai – „Deka Immobilien“, „Homburg“, „Baltic Property Trust“ ir kt.

Nuo 2009 metų vasario mėn. įmonės akcininke tapo Skandinavijos nekilnojamo turto konsultacijų lyderė „Newsec“. „Re&Solution Property Management“ priklauso Re&Solution įmonių grupei.

Daugiau informacijos apie įmonę: www.resolution-group.eu.

Komentarai