„Žalgirio radijo“ studijoje – vieša konferencija su Pauliumi Motiejūnu 0

Penktąjį sezoną pradėjęs „Žalgirio radijas“ tęsia praėjusių metų trečiadieninę tradiciją ir visus krepšinio aistruolius kviečia aktyviai reikštis „Žalgiris.lt“ rubrikoje. Kiekvieną trečiadienį „Žalgirio radijas“ jums pasiūlys vis kitą temą, lauksiančią Jūsų nuomonių komentarų skiltyse. Kaip įprasta, tiesioginio eterio labiausiai vertus pasisakymus laidoje skaitys „Žalgirio radijo“ vedėjas Karolis Tiškevičius.

Šiandien „Žalgiris.lt“ rubrikos diskusijų taikiklyje – Kauno „Žalgirio“ 2010-2011m. sezono pradžia, sudėtis ir perspektyvos. Kartu su visais laidos klausytojais ir www.zalgiris.lt lankytojais tiesioginiame eteryje šia tema diskutuos ir „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. Klausimus svečiui ir pastebėjimus dienos tema galite palikti šios temos komentarų skiltyje.

„Žalgirio radijas“ eteryje dirba kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val. įvairiuose Lietuvos miestuose. Kaune „Žalgirio radijas“ ir toliau yra girdimas radijo stoties TAU klausytojams (102,9 FM). Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijo „Pulsas“ bangomis (96,6 FM arba 107,3 FM). Nuo šiol laidą taip pat gali girdėti ir Utenos miesto gyventojai, radijo stoties „IR“ eteryje (103,9 FM).

Tiesioginės laidos transliacijos galite klausytis ir internete www.tau.lt. Visą informaciją apie „Žalgirio radiją“, anonsus ir galimybes laimėti „Žalgirio“ prizus bei pakvietimus į rungtynes rasite oficialioje laidos interneto svetainėje Facebook socialiniame tinkle. „Žalgirio radijo“ laidų įrašai www.zalgiris.lt nuo šiol bus talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai