Kauno „Žalgiris“ buria jaunuosius žurnalistus 0

Kauno „Žalgiris“ organizuoja naują iniciatyvą aktyviems moksleiviams ir kviečia juos tapti „Žalgirio“ žurnalistais savo mokyklose.

„Žalgirio“ žurnalistais gali tapti visi vyresnių klasių mokiniai, besimokantys Lietuvos mokyklose.

Taigi visi moksleiviai, kurie rašo arba nori rašyti į savo mokyklos laikraštį, sienlaikraštį ar interneto svetainę, svajoja apie darbą radijuje, domisi krepšiniu ir nori iš arčiau susipažinti su žalgiriečiais, patirti naujų iššūkių, ateityje ketina tapti žurnalistu ar žurnaliste – yra laukiami!

Jaunieji „Žalgirio“ žurnalistai galės lankytis „Žalgirio“ rungtynėse, imti interviu iš žalgiriečių, sužinoti daugiau apie „Žalgirio“ virtuvę. Geriausi moksleivių straipsniai, atsidūrę mokyklos laikraštyje, sienlaikraštyje ar interneto svetainėje, atsiras ir „Žalgirio“ (o gal ir kitose) svetainėse. O tie, kurie svajoja apie darbą radijuje – galėsi išbandyti save ir „Žalgirio radijo“ laidoje.

Susidomėjusius moksleivius Kauno „Žalgiris“ kviečia atsiųsti laišką el. paštu info@zalgiris.lt. Jame būsimieji žurnalistai turėtų:

Prisistatyti, parašant savo vardą, pavardę, amžių, telefoną ir el. pašto adresą. Papasakoti apie savo mokyklą, atskleidžiant jos pavadinimą, taip pat parašant, ar mokykloje leidžiamas laikraštis, o gal moksleiviai rašo į interneto svetainę. Įvardinti 3 dalykus, kuriuos žino apie „Žalgirį“. Atsakyti, ar yra rašęs (rašiusi) straipsnius anksčiau, ar labiau norėtų išbandyti save radijuje.

Komentarai