Tomas Delininkaitis atsakys į „Žalgirio radijo“ klausytojų klausimus 0

Penktąjį sezoną pradėjęs „Žalgirio radijas“ savo klausytojams ir toliau neleis „atsikvėpti“. Jau trečiadienį Jums bus prisistatytas dar vienas žalgirietis – Tomas Delninkaitis. Iki antradienio vakaro šios temos komentarų skiltyje galite palikti savo klausimus „Žalgirio“ naujokui. Dėl įtempto treniruočių grafiko žaidėjas negalės dalyvauti tiesioginiame laidos eteryje, tačiau „bronzinės“ Lietuvos rinktinės nario atsakymus į Jūsų pačių klausimus išgirsite trečiadienio laidos rubrikoje „Žalgiris.lt“.

Tomas Delininkaitis – vienas darbščiausių Kauno „Žalgirio“ krepšininkų. Gynėjas nepaprastai atsakingai žiūri į savo darbą – treniruotėse jis dažnai pasirodo pirmasis, o parketą palieka vienas paskutiniųjų. Prieš pirmąsias rungtynes Kauno sporto halėje su „Žalgirio“ marškinėliais krepšininkas nuogąstavo, kad gali būti priimtas ne itin „šiltai“. Anksčiau sportininkas atstovavo pagrindiniam kauniečių varžovui šalyje – Vilniaus „Lietuvos rytui“. Tačiau mače su „Alytaus“ komanda jam vos įžengus į aikštę žiūrovai sukėlė bene didžiausius aplodismentus per visas rungtynes.

Iki pat antradienio 20.00 val. vakaro šios temos komentarų skiltyje teiraukitės T.Delininkaičio visko, kas Jus domina. Susipažinti su atsakymais ir pačiu krepšininku galėsite trečiadienio „Žalgirio radijo“ laidos rubrikoje „Žalgiris.lt“.

„Žalgirio radijas“, kaip ir ankščiau, transliuojamas kiekvieną darbo dieną, nuo 17.00 iki 18.00 val., įvairiuose Lietuvos miestuose. Kaune „Žalgirio radijas“ girdimas radijo stoties TAU klausytojams (102,9 FM). Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijo „Pulsas“ bangomis (96,6 FM arba 107,3 FM), o Alytuje ir Druskininkuose – FM99 (99,00 FM ir 97,2 FM). Nuo šiol laidą taip pat girdi ir Utenos miesto gyventojai, radijo stoties „IR“ eteryje (103,9 FM) bei internete www.tau.lt.

Daugiau informacijos apie „Žalgirio radiją“, žaidimus ir galimybę laimėti bilietų į rungtynes ar „Žalgirio“ suvenyrų rasite laidos puslapyje Facebook socialiniame. PRISIJUNKITE!

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai