„Žalgirio radijo“ laidoje – Tomo Delininkaičio atsakymai į Jūsų klausimus 0

Jau šiandien „Žalgirio radijo“ laidoje išgirsite Kauno „Žalgirio“ naujoko Tomo Delininkaičio atsakymus į tuos klausimus, kuriuos iki vakar vakaro jam uždavinėjote www.zalgiris.lt svetainėje dalyvaudami rubrikoje „Žalgiris.lt“. Komandos gynėjas net ir po alinančios antradienio vakarinės treniruotės neprarado humoro jausmo bei entuziastingai atsakė į daugumą Jūsų klausimų.

„Žalgiris.lt“ rubrikos pašnekovo Tomo Delininkaičio interviu išgirsite antroje laidos dalyje, o pirmojoje Jūsų laukia informacija iš vakarykštės „Žalgirio“ komandos treniruotės ir Aco Petrovičiaus pastebėjimai apie ekipos žaidimo progresą. Laidos metu ir po jos šios temos komentarų skiltyje nepamirškite išreikšti savo pastebėjimus apie pokalbį su T.Delininkaičiu.

„Žalgirio radijas“, kaip ir ankščiau, transliuojamas kiekvieną darbo dieną nuo 17.00 iki 18.00 val. įvairiuose Lietuvos miestuose. Kaune „Žalgirio radijas“ girdimas radijo stoties TAU klausytojams (102,9 FM). Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijo „Pulsas“ bangomis (96,6 FM arba 107,3 FM), o Alytuje ir Druskininkuose – FM99 (99,00 FM ir 97,2 FM). Nuo šio sezono laidą taip pat girdi ir Utenos miesto gyventojai, radijo stoties „IR“ eteryje (103,9 FM) bei internete www.tau.lt.

Daugiau informacijos apie „Žalgirio radiją“, žaidimus ir galimybę laimėti bilietų į rungtynes ar „Žalgirio“ suvenyrų rasite laidos puslapyje Facebook socialiniame tinkle. PRISIJUNKITE!

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai