„Žalgirio“ totalizatoriaus geriausių mėnesio spėjikų laukia prizai 0

Praėjusį sezoną startavęs „Žalgirio“ totalizatorius tarpsezonyje gerokai atsinaujino ir susilaukė nemažo Kauno „Žalgirio“ Klubo narių dėmesio. Rugsėjį vyko itin atkakli kova, o visus savo konkurentus už nugaros paliko Klubo narys Paulius (slapyvardis – Paulius79).

Nugalėtojas rugsėjo mėnesį spėjo devynių „Žalgirio“ rungtynių baigtis ir surinko 16 taškų. Klubo narys rungtynes laimėsiančią komandą teisingai prognozavo penkis kartus, rezultatyviausią žaidėją – tris, o tikslią rungtynių baigtį – kartą.

Nedaug nuo jo atsiliko iš karto du „Žalgirio“ aistruoliai – Saulius (slapyvardis – saulenas) bei Vytautas (slapyvardis – laukiniuz). Tiek pirmasis, tiek antrasis surinko po 14 taškų. Saulius atliko 12, o Vytautas – 10 spėjimų. Saulenas nugalėtoją teisingai numatė net 10, o laukiniuz – aštuonis kartus. Su rezultatyviausiais žaidėjais šiems Klubo nariams sekėsi kiek sunkiau – atitinkamai viena ir dvi pasitvirtinusios prognozės.

Rugsėjo geriausi spėjikai neliks be dovanų – nugalėtojo laukia Kauno „Žalgirio“ suvenyriniai marškinėliai, o kitų dviejų prizininkų – puodelis su žalgiriečių atvaizdais. Tokių dovanų sulauks kiekvieno mėnesio tiksliausi orakulai. Dar didesni prizai laukia viso sezono geriausių spėjikų.

Manai, jog Tu taip pat gali tiksliai nuspėti „Žalgirio“ rungtynių baigtį, rezultatyviausią žaidėją ir rungtynių rezultatą? Tapk „Žalgirio“ Klubo nariu ir į legendinę Kauno komandą pažvelk iš dar arčiau.

Primename, jog būti „Žalgirio“ Klubo nariu – ne vien garbė, bet ir privalumas. Klubo nariai laimi – gaudami net 40 proc. nuolaidą į „Žalgirio“ namų rungtynes. Klubo nariams suteikiama ir daug kitų privilegijų.

Komentarai