„Žalgirio“ sezono atidarymo šventė Kauno „McDonald‘s“ restorane – jau sekmadienį! 0

Sekmadienį 13.00 val. Kauno „McDonald‘s“ restorane karaliaus krepšinis ir gera nuotaika – čia įvyks jau vienuoliktus metus besitęsianti, tradicine tapusi Kauno „Žalgirio“ komandos naujojo sezono atidarymo šventė.

Į „McDonald‘s“ restoraną atvyks visa legendinė Kauno „Žalgirio“ komanda, kurios sudėtyje – net penki bronziniai čempionai, su Lietuvos nacionaline krepšinio rinktine pasaulio pirmenybėse Turkijoje iškovoję bronzos apdovanojimus.

Šventės metu vyks viktorina ir įvairūs konkursai, kuriuose jėgas išmėgins restorano lankytojai ir „Žalgirio“ krepšininkai. Susirinkusiųjų lauks malonios staigmenos, žalgiriečių autografai ir galimybė prisiminimui įsiamžinti bendrose nuotraukose.

„Džiaugiamės, jog tęsiasi ilgus metus trunkantis Kauno „Žalgirio“ ir „McDonalds“ bendradarbiavimas. Kauno „McDonald‘s“ restoranas – savotiškas krepšinio kampelis, į kurį visada malonu sugrįžti. Kviečiame visus atvykti ir smagiai praleisti laiką“, – kalbėjo komandos kapitonas Paulius Jankūnas, kurio delno įspaudas puošia Žvaigždžių alėją, o marškinėliai – restorano vidinį interjerą.

„Žalgirio“ žaidėjų sekmadienį laukia maloni staigmena – rekordinis fanų šalikas, kuris bus įteiktas komandai už pasiekimus ir sėkmę naujajame sezone.

Kauno restorane „McDonald‘s“ vyrauja krepšinio tema – Žvaigždžių alėjoje savo delnų įspaudus jau paliko Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beardas, Dainius Šalenga, Darjušas Lavrinovičius, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Eurelijus Žukauskas ir Marcusas Brownas. Šiuo metu restorano Žalgiriečių kampelį puošia komandos marškinėliai ir laimėtos taurės.

Komentarai