T.Delininkaitis: „Aš paprastas žmogus, atvažiavęs iš kaimo“ (AUDIO) 0

Trečiadienį „Žalgirio radijo“ laidoje skambėjo Kauno „Žalgirio“ gynėjo Tomo Delininkaičio balsas. Žalgirietis atsakė į įvairius klausytojams rūpimus klausimus. T.Delininkaitis papasakojo ne vien apie įprastus krepšinio dalykus, tačiau ir atskleidė šiek tiek „Žalgirio“ užkulisių. Pavyzdžiui – ar žinojote, jog komandoje yra „gruobuonys“?

„Žalgirio“ naujoko vizitas „Žalgirio radijo“ laidoje sukėlė nemenką aistruolių susidomėjimą. Komandos gerbėjų klausimų jūroje buvo galima rasti tiek rimtų, tiek ir šmaikštesnių klausimų. Į visus juos Tomas noriai atsakinėjo.

Ne paslaptis, jog T.Delininkaitis – puikus snaiperis. Tačiau ar jo taikiklis neišsiderino pusmetriu nutolinus tritaškio liniją? Žaidėjas tik nusišypso: „Man kaip tik yra geriau, nes kai būdavo arčiau – nepataikydavau, – tačiau tučtuojau surimtėja. – Aišku, kažkiek jaučiasi, tačiau kad pokyčiai turėtų labai daug įtakos, tai ne.“

Gynėjas neslepia, sutarties iš „Žalgirio“ nesitikėjo, tačiau su pasiūlymu sutiko ilgai nedvejodamas.

„Tikrai nesitikėjau. Tai – kiek nustebino. Žinoma, maloniai. Norisi su „Žalgiriu“ laimėti visus įmanomus titulus. Tai svajonė, kurios būtinai visi kartu sieksime. Atvažiavau čia atiduoti visą save, padėti komandai. Gyvenime – viskas yra įmanoma. Finalinis Eurolygos ketvertas – taip pat. Džiaugiuosi, jog mane šiltai pasitiko. Tai leidžia visą dėmesį sutelkti į krepšinį“, – tikino krepšininkas.

Žaidėjas laidos vedėjui Karoliui Tiškevičiui pripažino, jog yra tik paprastas žmogus ir gatvėje užkalbintas pro žmogų tikrai nepraeis užrietęs nosį: „Kai prieina mieli žmonės, mielai kažko pasiteirauja, paklausia, kodėl gi nepakalbėjus? Aišku, kita kalba, jei tai – įkaušę įkyruoliai. Aš esu tik paprastas žmogus atvažiavęs iš kaimo, mėgstantis pabendrauti. Tad – kodėl gi ne?“

Pašmaikštauti mėgstantis snaiperis laidos metu atskleidė, jog grupuočių „Žalgiryje“ nėra, tačiau „gruobuonys“ – egzistuoja.

„Visa komanda – draugiška, puikiai kartu sutaria. Tikrai nėra jokių grupuočių. Tiesa, kai nori kažką pasakyti, turi prieš tai gerai penkis-šešis kartus pagalvoti, nes prie kiekvieno žodžio tikrai bandys prisikabinti „gruobuonys“, išsijuokti. Taip aš vadinu tuos komandos draugus, su kuriais kartu žaidėme rinktinėje“, – per dantį kitus bronzinius čempionus draugiškai patraukė Tomas.

Laidos ištraukoje taip pat girdėsite, kodėl T.Delininkaitis po truputį pamiršta savo žvejybos įgūdžius, kaip sekasi tėvystės rūpesčiuose, ir kokia gi iš tiesų atmosfera tvyro „Žalgirio“ rūbinėje.

Pilnas „Žalgirio radijo“ interviu su T.Delininkaičiu:

Komentarai