Moksleivi, pasikviesk „Žalgirį“ į savo mokyklą! 0

Kauno „Žalgiris“ – tavo mokykloje: tai svajonė, kuri gali tapti realybe! Jau dabar kartu su bendramoksliais aktyviai dalyvauk akcijoje ir pavasarį pasitik žalgiriečius svečiuose.

Tokią šventę savo mokiniams jau buvo surengusios net trys mokyklos. Praėjusio sezono metu Kauno „Saulės“ gimnazijos moksleiviai aktyviausiai lankėsi Kauno „Žalgirio“ rungtynėse Kaune ir už tai buvo apdovanoti: balandžio pabaigoje pas juos į svečius atvyko žalgiriečiai. O 2009-ųjų pavasarį tokia šventė aplankė ir Kalvarijos bei Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijas. Šiomis akimirkomis mokyklose vyravo ypatinga, šventinė nuotaika, žalgiriečiai mielai atsakinėjo į moksleivių paruoštus klausimus.

„Mes didžiuojamės, kad tokia komanda kaip Kauno „Žalgiris“ lankosi Kazlų Rūdoje. Su „Žalgiriu“ užaugo mano karta, auga ir kitos kartos. Mes tikrai labai tikime Jumis ir linkime Jums laimės ir sėkmės kitame sezone“, – sveikinimo kalbą sakė Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijos direktorė.

„Man labai malonu matyti mūsų visų gimnazijoje, kuria mes baigėme arba baigsime tokią komandą kaip Kauno „Žalgiris“. Galima diskutuoti, kas yra šių metų geriausia komanda, bet aš neabejoju, kad „Žalgiris“ yra pati geriausia visų laikų komanda,“ – savo džiaugsmo neslėpė ir Seimo narys, buvęs Kalvarijos gimnazijos moksleivis Mantas Varaška.

Ką turėtum daryti, kad ir tavo mokykloje įvyktų tokia šventė?

1. Surink daugiau nei 10 klasės (ar mokyklos) draugų, kurie nori pamatyti „Žalgirio“ varžybas Kauno sporto halėje;
2. Kaip gali anksčiau užregistruok grupę, pateikiant ketinančių ateiti draugų skaičių ir sąrašą, ir susitarus priimtiną laiką atsiimk bilietus Kauno sporto halės kasoje;
3. Kiekvienas draugas pelnys tavo mokyklai 1 tašką;
4. O daugiausiai taškų iki finalinės LKL rungtynių serijos surinkusi mokykla jau šią gegužę sulauks ypatingų svečių – Kauno „Žalgirio“ komandos!

Rezultatų apie pirmaujančias mokyklas ieškok www.zalgiris.lt

Bilieto kaina:

3 Lt – 20 moksleivių ir didesnėms grupėms
5 Lt – 10-20 moksleivių grupėms

Akcija vyks šiose rungtynėse:

2010.10.12 „Žalgiris“ – Utenos „Juventus“
2010.10.13 „Žalgiris“ – Panevėžio „Techasas“
2010.10.31 „Žalgiris“ – Rygos VEF
2010.11.06 „Žalgiris“ – Vilniaus „Perlas“
2010.11.14 „Žalgiris“ – Talino „Kalev“
2010.12.04 „Žalgiris“ – Mariupolio „Azovmash“

Tolimesnio tvarkaraščio ieškokite čia.

Akcija vyks iki LKL finalo serijos rungtynių.

Daugiau informacijos sužinokite ir savo klasę registruokite el. paštu info@zalgiris.lt arba telefonu 8-37-452459.

Komentarai