Studentų laikraštis SAVAS pradeda LKL žaidėjų 1×1 žinių turnyrą 0

Martynas Asakavičius, www.savas.lt

Prasidėjo naujasis LKL (Lietuvos krepšinio lygos) sezonas, tad SAVO skaitytojai populiariausiame studentų laikraštyje vėl galės skaityti „Antrosios religijos“ pateikiamas naujienas. Praėjusiais metais sėkmingai gilinomės į Kauno „Žalgirio“ krepšininkų asmeninį gyvenimą. Šiais metais galėsite pažinti ne tik seniausias tradicijas turinčio Lietuvos krepšinio klubo žaidėjus, bet ir visų kitų likusių LKL komandų atstovus. Visus metus tikrinsime LKL rungtyniaujančių lietuvių krepšininkų teorines žinias įvairiais klausimais.

Žinių turnyre 1×1 ketina dalyvauti visų LKL komandų atstovai. Kokiu principu vyks turnyras? Dviem krešininkams užduodami tie patys dešimt klausimų, žaidėjas, kuris daugiausiai pateikia teisingų atsakymų, keliauja į kitą etapą, kur, tuo pačiu principu, susitinka su kitu žaidėju. Galų gale iš jų liks tik vienas, ir tą vienintelį galėsime drąsiai vadinti didžiausią žinių bagažą turinčiu LKL krepšininku!

Pirmieji dalyviai SAVO 1×1 žinių turnyre – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai. O jei beskaitant jiems užduotus klausimus jums atrodo, jog galite atsakyti geriau, siųskite el. laišką su teisingais atsakymais el. paštu // martynas@savas.lt // Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam’o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai // ir laimėkite specialius turnyro prizus!

281 VS 290 1 Kiek įprastai motociklas turi ratų? 1 1 2 Kiek bus 3×2? 1 1 3 Kas šiuo metu yra LR ministras pirmininkas? 1 0 4 Kas buvo Muhamedas Ali? 0 1 5 Norvegijos sostinė. 1 1 6 Kuriame žemyne yra Sacharos dykuma? 1 1 7 Lietuvos Olimpinė čempionė, šaulė. 1 1 8 Kurioje šalyje žaidžia J.Mačiulis? 1 1 9 Kiek yra pasaulio stebuklų? 1 1 10 Kurioje šalyje gaminami AUDI automobiliai? 1 1 Bendras rezultatas: 9:9

293 VS 282 1 Kiek yra metų laikų?
1 1 2 Kiek bus 3×6?
1 1 3 Ką švenčiame Liepos 6 d.?
1 1 4 Kokios srities dievas yra Poseidonas?
1 1 5 Šveicarijos sostinė.
1 1 6 Kuriame žemyne teka Amazonės upė?
1 1 7 Kokia komanda dabartiniame FIFA reitinge užima pirmąją vietą?
1 1 8 Kurioje šalyje žaidžia R.Kaukėnas?
1 1 9 Didžiausias JAV miestas.
0 1 10 Kurioje šalyje gaminami PEUGEOT automobiliai?
1 1 Bendras rezultatas: 9:10

Sveikiname T.Klimavičių (atsakiusį teisingai į papildomą klausimą) ir D.Šalengą. Jie keliauja į kitą turnyro etapą.

Komentarai