„Žalgirio radijas“: Eurolyga grįžta! 0

Kauno „Žalgirio“ komandai ir toliau dominuojat Lietuvos krepšinio lygos (LKL) varžybose, komandos aistruoliai su džiaugsmu ir nerimu jau laukia sugrįžtančių pačių aršiausių mūšių Eurolygoje.

Pirmasis išbandymas stipriausioje Senojo žemyno krepšinio lygoje – jau kitą savaitę, ketvirtadienį, spalio 21 dieną, kai Kauno sporto halėje apsilankys viena iš keturių pajėgiausių praėjusio sezono lygos komandų – Serbijos čempionai, Belgrado „Partizan“ krepšininkai.

„Žalgirio radijas“ ir interaktyvi trečiadienio laidos rubrika „Žalgiris.lt“ kviečia Jus visus pasidalinti įspūdžiais apie pasikeitusią „Žalgirio“ komandą ir jos galimybes Eurolygoje.

Krepšinio pasaulio veikėjai ir apžvalgininkai vieningi – „Žalgiris“ tarpsezoniu sustiprino sudėtį ir komanda atrodo pajėgesnė nei praėjusiame sezone. Ekipos žaidimas ikisezoninėse rungtynėse ir LKL čempionato pradžioje lyg ir patvirtina šiuos teiginius. Antra vertus, su aukščiausio lygio varžovais oficialiose rungtynėse žalgiriečiai dar nebuvo susitikę. Šiuo metu galima tik spėlioti, kaip kauniečiai atrodys prieš tiesioginius Eurolygos priešininkus „Partizan“, „Maccabi“, „Asseco Prokom“, „Caja Laboral“ ir „Khimki“ krepšininkus.

Būtent spėlioti ir prognozuoti Jus visus šiandien kviečia „Žalgirio radijas“. Kokį įspūdį Jums palieka Kauno „Žalgirio“ sudėtis, pasiruošimas sezonui ir dabartinis žaidimas? Kas kelia didžiausią nerimą, ko šiai komandai vis dar trūksta ir kas Jus labiausiai džiugina? Kurią vietą Kauno „Žalgiris“ iškovos Eurolygos A grupėje ir kiek pajėgūs žalgiriečiai nuveikti kitą savaitę prasidėsiančioje pajėgiausioje Europos krepšinio lygoje?

Šios temos komentarų skiltyje išsakykite savo nuomonę dienos tema ir tapkite laidos dalimi – Jūsų komentarai visos laidos metu bus skaitomi tiesioginiame „Žalgirio radijo“ eteryje. Taip pat nepamirškite išreikšti savo poziciją dienos apklausoje. Prie „Žalgiris.lt“ diskusijos laidoje taip pat prisijungs ir krepšinio pasaulio atstovas.

Šį vakarą laidoje ir vėl bus prizų! Dar vienas „Žalgirio radijo“ klausytojas ir laidos puslapio Facebook socialiniame tinkle narys jau šiandien galės „Žalgirio“ rungtynėse halėje apsilankyti nemokamai – jam atiteks net du pakvietimai į šio vakaro susitikimą su Panevėžio „Techasu“. Daugiau informacijos apie „Žalgirio radiją“, žaidimus, galimybes laimėti bilietus į rungtynes ar „Žalgirio“ suvenyrus rasite laidos puslapyje Facebook socialiniame tinkle. PRISIJUNKITE!

„Žalgirio radijas“, kaip ir ankščiau, transliuojamas kiekvieną darbo dieną nuo 17.00 iki 18.00 val. įvairiuose Lietuvos miestuose. Kaune „Žalgirio radijas“ girdimas radijo stoties TAU klausytojams (102,9 FM). Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijo „Pulsas“ bangomis (96,6 FM arba 107,3 FM), o Alytuje ir Druskininkuose – FM99 (99,00 FM ir 97,2 FM). Nuo šio sezono laidą taip pat girdi ir Utenos miesto gyventojai, radijo stoties „IR“ eteryje (103,9 FM) bei internete www.tau.lt.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai