„Žalgirio radijo“ studijoje – Kauno „Žalgirio“ šokėja! 0

Kaip ir kiekvieną trečiadienį „Žalgirio radijo“ laidoje – interaktyvi rubrika „Žalgiris.lt“. Šiandien laidoje turėtų būti kaip niekada „karšta“, nes studijoje viešės Kauno „Žalgirio“ šokėjų grupės lyderė ir įkūrėja Diana.

Pačius įvairiausius klausimus laidos viešniai galite palikti šios temos komentarų skiltyje. Taip pat laukiame Jūsų nuomonės apie merginas, kurios visų „Žalgirio“ rungtynių pertraukėlių metų šoka aikštelės viduryje ir išlaiko reikiamą „temperatūrą“.

„Žalgirio radijas“ eteryje dirba kiekvieną darbo dieną įprastu laiku, 17-18 val., net keliuose Lietuvos miestuose. Kaune laida girdima radijo TAU klausytojams (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijo „Pulsas“ bangomis (96,6 FM arba 107,3 FM). Laidą taip girdi ir Utenos miesto gyventojai, radijo stoties „IR“ eteryje (103,9 FM).

Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt. Visą informaciją apie „Žalgirio radiją“, anonsus ir galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei pakvietimų į rungtynes rasite oficialioje laidos interneto svetainėje Facebook socialiniame tinkle. „Žalgirio radijo“ laidų įrašai www.zalgiris.lt nuo šiol yra talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai