Pirmasis naujojo Eurolygos sezono „Žalgirio“ lankstinukas 0

Šios dienos Eurolygos rungtynėse tarp Kauno „Žalgirio“ ir Belgrado „Partizan“ komandų apsilankę gerbėjai ant kiekvienos kėdės ras dovanų. Kaip ir praėjusį sezoną, visi aistruoliai atvykę į Kauno sporto halę ir toliau visiškai nemokamai gaus Eurolygos rungtynėms skirtą lankstinuką.

Pirmoje naujojo sezono programėlėje – išsami visų „Žalgirio“ varžovų Eurolygos A grupėje analizė, žalgiriečių pristatymas, praėjusį sezoną Eurolygos finaliniame ketverte žaidusio „Partizan“ klubo sudėtis ir, svarbiausia, komandinė Kauno ekipos nuotrauka, kurią galėsite pasikabinti savo namuose.

Kiekvienai pajėgiausio Senojo žemyno krepšinio turnyro namų dvikovai ruošiamas specialus lankstinukas taip pat yra prieinamas visiems. Tie, kurie neturi galimybės apsilankyti Kauno sporto halėje, su lankstinuko turiniu gali pilnai susipažinti Žalgiris.lt interneto svetainės Lankstinukai skiltyje.

Šį vakarą vyksiančio „Žalgirio“ ir „Partizan“ susitikimo pradžia 19.25 val. Sparčiai tirpstančius bilietus dar galite įsigyti Kauno sporto halės ir visose bilietai.lt kasose.

Komentarai