„Žalgirio“ startas Eurolygoje – tiesioginėje laidoje per SPORT1 0

Atsinaujinęs ir sustiprinęs pajėgas Kauno „Žalgiris“ šiandien startuoja aukščiausioje Europos krepšinio lygoje. Ar Mirza Begičius ir Travisas Watsonas atsigaus po traumų? Ar pamatysime rezultatyviausią visų laikų Eurolygos žaidėją Marcusą Browną aikštelėje? Kaip prieš svarbiausią sezono startą nusiteikę klubo fanai, kauniečiai ir legendiniai krepšininkai? Visa tai – tiesioginėje SPORT1 laidoje „Žalgiris TV“.

Kiekvieną darbo dieną transliuojama laida „Žalgiris TV“ ketvirtadienio vakarą ypatingą dėmesį skirs Kauno „Žalgirio“ ir Belgrado „Partizan“ rungtynėms.

„Krepšinio aistruoliai ypač laukia šio Kauno klubo starto Eurolygoje. Tiesioginiame eteryje kalbinsime krepšinio ekspertus, gausime karštą informaciją iš Kauno sporto halės, tiesioginiu teletiltu bendrausime su specialiu SPORT1 korespondentu, „Žalgirio“ fanais ir legendiniais krepšininkais”, – kalbėjo laidos vedėjas Saulius Nalivaika.

Karščiausia informacija iš Kauno sporto halės, ekspertų vertinimai ir komentarai bei rungtynių eigos prognozės – visą valandą iki „Žalgirio“ ir „Partizan“ rungtynių. Nepraleiskite išskirtinės „Žalgiris TV“ laidos ketvirtadienį, 18:45 tiesiogiai per SPORT1.

Komentarai