VTB Vieningosios lygos spėjimų konkursas: vyk į Finalinį ketvertą ir laimėk automobilį! 0

VTB Vieningoji lyga ir oficialus čempionato rėmėjas SOLLERS kompanija visiems krepšinio aistruoliams siūlo dalyvauti spėjimų konkurse. Geriausio prognozuotojo laukia ypatingas prizas – „SsangYong Rexton“ visureigis!

Penki geriausiai konkurse pasirodę sirgaliai laimės bilietus į kitų metų balandį vyksiančias Finalinio ketverto varžybas ir turės galimybę kautis dėl automobilio, kurį tikrai gaus vienas iš penkių tiksliausių prognozuotojų.

Spėjimų konkursas prasidės nuo antrojo VTB Vieningosios lygos turo (Gdynės „Asseco Prokom“ – Talino „Kalev“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ – Kazanės „Unics“ rungtynės vyks spalio 30 d.) ir baigsis kovo 17-ąją, paskutinę reguliaraus sezono dieną.

Konkurso taisyklės ir sąlygos yra paprastos. Jums tereikia užsiregistruoti VTB Vieningosios lygos svetainėje Facebook tinkle ir prieš kiekvienas rungtynes parašyti savo spėjimus svetainės sienoje.

Dėmesio! Konkurse dalyvauti gali tik asmenys, užsiregistravę savo tikrais vardais ir pavardėmis. Kiekvienas dalyvis gali siųsti tik vieną spėjimo variantą, kurį reikia užrašyti VTB Vieningosios lygos svetainėje Facebook tinkle. Spėjimą galima pateikti tik artimiausio turo rungtynėms, likus mažiausiai dviems valandoms iki mačo pradžios.

Prieš kiekvienas rungtynes dalyviai turi nurodyti:

Mačo laimėtoją; Rezultato skirtumą; Rezultatyviausius kiekvienos komandos žaidėjus. Pavyzdys:

„Asseco Prokom“ – „Kalev“ „Kalev“ +1 D.Ewingas („Asseco Prokom“), R.Krabbendamas („Kalev“). Taškų skaičiavimo sistema:

1 taškas – teisingas rungtynių nugalėtojo spėjimas; 3 taškai – teisingas rezultatyviausio žaidėjo spėjimas (jei keli žaidėjai pelno tiek pat taškų, spėjimas vis tiek laikomas teisingu); 10 taškų – teisingas rezultato skirtumo spėjimas (jei buvo teisingas nurodytas mačo laimėtojas); 20 taškų – jei visi vienų rungtynių spėjimai buvo teisingi. Kas toliau? Po kiekvienų rungtynių dalyvių taškai bus suskaičiuojami. Sudarytoje dalyvių lentelėje galėsite matyti savo rezultatus ir lyginti su kitų dalyvių spėjimais. VTB Vieningosios lygos reguliariojo sezono pabaigoje penki turnyrinės lentelės lyderiai laimės bilietus į Finalinio ketverto varžybas (visos kelionės ir apgyvendinimo išlaidos bus apmokėtos organizatorių), o vienas jų sulauks ir patogaus „SsangYong Rexton“ visureigio!

Stebėkite VTB Vieningosios lygos rungtynes, dalyvaukite spėjimų konkurse, patekite į Finalinį ketvertą ir laimėkite automobilį!

Komentarai