Bilietai į rungtynes su „Asseco Prokom“ – jau prekyboje! 0

Lapkričio 3 d., 19.25 val. Kauno sporto halėje Kauno „Žalgiris“ Eurolygos trečiojo turo rungtynėse susitiks su ambicijų nestokojančia Gdynės „Asseco Prokom“ komanda, kuri praėjusį sezoną prasibrovė į Eurolygos pajėgiausiųjų aštuntuką bei ne mažiau ambicingus tikslus kelia ir šiam sezonui. Bilietai į šį intriguojantį susitikimą – jau prekyboje, o kartu su jais – ir ypatinga akcija!

Kiekvienas įsigijęs bilietą į rungtynes su Lenkijos čempionais gaus galimybę VTB Vieningosios lygos dvikovą su Rygos VEF bei Lietuvos krepšinio lygos (LKL) akistatą su Vilniaus „Perlu“ stebėti už simbolinę kainą – vieną litą.

Su neprastą sudėtį subūrusiais latviais „Žalgiris“ susitiks spalio 31 d., o vilniečių iššūkis laukia lapkričio 6 d. VTB lygoje VEF  krepšininkai yra iškovoję vieną pergalę ir kartą pralaimėjo. Įdomu, jog nusileista buvo būtent Gdynės klubui – tiesa, po pakankamai įdomios kovos.

„Asseco Prokom“, su Tomu Pačėsu priešakyje, Kaune žada kovoti tik dėl pergalės, tad nesnauskite ir įsigiję bilietus laiku nušaukite du zuikius vienu šūviu.

Bilietus galima įsigyti Kauno sporto halės kasoje ir visuose bilietai.lt skyriuose.

Komentarai