M.Pocius: „Geriau būčiau išvengęs bloko ir traumos“ 0

„BasketNews.lt“ inf.

Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Martynas Pocius rašydamas savo dienoraštį Eurolygos tinklalapyje prisipažino, kad jam yra kiek apmaudu dėl praėjusio ketvirtadienio rungtynėse su Tel Avivo „Maccabi“ klubu patirtos traumos.

Krepšininkas pasitempė petį blokuodamas Elishay Kadiro metimą, o jo blokas buvo pripažintas gražiausiu antrojo Eurolygos turo epizodu.

„Prieš blokuodamas metimą pramečiau šeštą tritaškį iš eilės ir pamatęs į greitą ataką bėgantį varžovą pamaniau, kad nieku gyvu neleisiu jam pelnyti taškų, – lemtingąjį epizodą prisiminė M.Pocius. – Dabar jaučiuosi dvejopai. Žinoma, smagu blokuoti tokius metimus, tačiau šiame epizode susižeidžiau petį. Praleidau savaitgalio rungtynes vietiniame fronte, tačiau tikiuosi, kad trečiadienį galėsiu išbėgti į aikštę. Dabar manau, kad verčiau būčiau pataikęs tritaškį ir niekada nebandęs blokuoti to metimo.“

Pirmajame šio sezono dienoraštyje Pocius nemažai dėmesio skyrė pamąstymams apie komandos vyriausiąjį trenerį Aco Petrovičių ir „Žalgirio“ gerbėjus.

„Priprasti prie naujo trenerio žaidėjams kartais gali būti sunku, tačiau iš A.Petrovičius visą laiką jaučiau paramą. Jis stebėjo visas Lietuvos rinktinės rungtynes pasaulio čempionate ir susidarė nuomonę apie visų nacionalinėje komandoje žaidusių žalgiriečių galimybes bei jų žaidimo stilių. Jaučiame didelį jo pasitikėjimą mumis ir stengsimės tai paversti pergalėmis“, – pažymėjo M.Pocius.

„Žalgirio“ gynėjas net kelis kartus pagyrė komandos aistruolius ir palygino juos su Europoje pagarsėjusiais Tel Avivo „Maccabi“, Belgrado „Partizan“ bei Vitorijos „Caja Laboral“ gerbėjais. Pasak M.Pociaus, šių klubų fanai visą laiką buvo minimi tarp geriausių pasaulyje.

M.Pociaus dienoraštį galite perskaityti ČIA.

Komentarai