„Žalgirio radijas“ gimtadienio proga sveikina Kauno „Žalgirio“ Klubą! 0

Tradicinė trečiadienio „Žalgirio radijo“ rubrika „Žalgiris.lt“ šįkart kviečia visus klausytojus tiesioginiame laidos eteryje paminėti pirmąjį Kauno „Žalgirio“ Klubo gimtadienį. Praėjusį sezoną startavusi Kauno „Žalgirio“ komandos atstovų iniciatyva lapkričio 3 d. švenčia savo vienerių metų jubiliejų.

Šios temos komentarų skiltyje laukiame Jūsų nuomonės apie šį sėkmingai gyvuojantį projektą ir sveikinimų gimtadienio proga visiems Klubo nariams ir jo prezidentui Modestui Paulauskui.

Ar jau spėjote tapti šio garbingo Klubo dalimi, o gal vis dar ketinate tapti nariais? Jei ne, kokios aplinkybės trukdo tai padaryti? Ką manote apie narystės privalumus ir trūkumus? Ir ko galite palinkėti pirmąjį jubiliejų švenčiančiam Kauno „Žalgirio“ Klubui ir jo nariams?

Per žaibiškai prabėgusį laikotarpį ne tik sparčiai augo Klubo narių skaičius, tačiau ir sėkmingai buvo įgyvendinta dauguma idėjų, kurias inicijavo ne tik „Žalgirio“ atstovai, bet ir patys Klubo nariai.

Per pirmuosius metus Klubo nariai aktyviai naudojosi visomis savo privilegijomis ir vienbalsiai tvirtino, jog komandos virtuvę pamatyti iš taip arti – nesitikėjo. Kiekvienas Klubo narys sulaukė kvietimo apsilankyti atviroje komandos treniruotėje, susipažinti su žalgiriečių treniruočių sąlygomis, taisyklėmis rūbinėje ir visą tai išvysti savo akimis.

Klubo nariai pirmieji turėjo galimybę susipažinti su naujai statoma „Žalgirio“ arena, taip pat ne kartą dalyvavo susitikimuose su žalgiriečiais. Burtų tvarka atrinkti laimingieji mėgavosi „Žalgirio“ namų rungtynių vaizdais VIP ložėje bei bendravo su M.Paulausku, o kai kam netgi pasisekė paspausti ranką ir pasikalbėti su Arvydu Saboniu.

Tačiau tai – tik keletas Klubo narių laukiančių privalumų. Kaip pabrėžė jo prezidentas M.Paulauskas, svarbiausia yra tai, jog Klubo nariui suteikiama galimybė būti komandos dalimi: „Pats unikaliausias Klubo nario privalumas yra tas, jog atsiduri visiškai šalia „Žalgirio“. Pajauti komandos dvasią, atmosferą. Esi legendinės Lietuvos komandos dalis, o tai – ne tik garbė, bet ir atsakomybė. Labai džiaugiuosi, jog kol kas šis projektas vykdomas sėkmingai. Visada smagu diskutuoti su Klubo nariais ir rasti bendrus sprendimus. Juk ne veltui sakoma, jog jėga slypi vienybėje.“

Tačiau vietoje stovėti Kauno „Žalgirio“ Klubas nežada. Su naujais metais ateina ir nauji iššūkiai. „Jei stovi vietoje, tai – regresas. Turime nemažai įdomių idėjų, kurias tikrai mėginsime įgyvendinti. Per pirmuosius gyvavimo metus turėjome puikią progą įsitikinti, jog neabejingų „Žalgiriui“ netrūksta. Tai – labai geras ženklas. Būtų sunku kažką pakeisti, jei niekas nerodytų iniciatyvos, niekuo nesidomėtų ir nedalyvautų bendruose susitikimuose. Kol kas viskas vyksta, tik spėk daryti“, – su šypsena veide tikino M.Paulauskas.

Klubo metų proga visiems nariams šiuo metu planuojamas dar vienas bendras susitikimas ir atvira žalgiriečių treniruotė. Ji numatoma lapkričio pirmoje pusėje.

Kauno „Žalgirio“ Klubas – tai garbės klubas, vienijantis visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos sėkmė, veikla, sprendimai, komentarai. Klubas apjungia gerbėjus, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda. Prisijunk ir tu! Narystės anketas platina Ūkio bankas ir www.zalgiris.lt.

„Žalgirio radijo“ laidoje šiandien taip pat Eurolygadienio rubrika, Gdynės „Asseco Prokom“ analizė bei „Žalgirio“ komandos fizinio parengimo trenerio Sigito Kavaliausko šios savaitės Eurolygos prognozės rubrikoje „Stora piniginė“. Jūsų komentarus ir sveikinimus Kauno „Žalgirio“ Klubui visos laidos metu skaitys „Žalgirio radijo“ vedėjas Karolis Tiškevičius.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Visą informaciją apie „Žalgirio radiją“, anonsus ir galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei pakvietimų į rungtynes rasite oficialioje laidos interneto svetainėje Facebook socialiniame tinkle.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai