„ŽALGIRIO“ FANAI: Dvi išvykos į Lenkiją! 0

www.greendeath.net inf.

DĖMESIO! TIE, KAS NENORI ŠAUNIAI PRALEISTI LAIKO, TOLIAU GALI NESKAITYTI. O visus tuos, kurie susidomėjo, kviečiame prisijungti prie gausiausio Lietuvoje „Žalgirio“ fanų būrio „Žalioji mirtis“ ir važiuoti į Lenkiją palaikyti mylimos komandos su žmonėmis, kurių venomis teka žalias kraujas!

Neatsibodo stebėti Eurolygos kovų svetimoje aikštelėje per TV? O gal tiesiog galva žemiau esantys varžovai VTB Vieningoje lygoje nebeteikia tų emocijų, dėl kurių dievini krepšinį? Dabar įsivaizduok: aukštai iškėlęs galvą žengi į priešininkų teritoriją. Į tave smenga tūkstančiai piktų ir pašaipių žvilgsnių. Tačiau juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis. Juk Tu – arčiau „Žalgirio“ nei šimtai tūkstančių lietuvių. Tik Tu teiki jam jėgų atlaikyti svetimos salės spaudimą ir tik Tu spausi žalgiriečiams rankas švenčiant pergalę! Norėtum tai patirti?

Nepražiopsok poros puikių galimybių! Jau dabar registruokis lapkričio 28 d. (sekmadienis) kelionei į Lenkiją (Gdynę), kur VTB Vieningojoje lygoje „Žalgiris“ susitiks su „Asseco Prokom“.

Taip pat jau gali registruotis ir į Eurolygos išvyką – gruodžio 9 d. (ketvirtadienis). Susitiksime su tuo pačiu varžovu toje pačioje Gdynės arenoje.

Kelionės kainos (su bilietu): „Žaliosios mirties“ nariams – 50 Lt, ne „Žaliosios mirties“ nariams – 70 Lt. Važiuojantiems į abi išvykas kaina bus šiek tiek mažesnė. Tikslus išvykimo laikas paaiškės vėliau. Registracija (iki lapkričio 21 d. vakaro) į išvyką – 50 Lt. Dėl papildomos informacijos ir registracijos skambinti Vaidui (+37061495052).

Keliauk paskui „Žalgirį“ su „Žaliąja mirtimi“!

Komentarai